10 EDC modul, amelyek megkönnyítik az útközbeni munkát » Gadget Flow

1
10 EDC modul, amelyek megkönnyítik az útközbeni munkát » Gadget Flow

Teljesen vagy részben dolgozol távolról? Ezek az EDC modulok megkönnyítik a munkát. Adja hozzá őket a beállításokhoz a termelékenyebb, összekapcsoltabb és kényelmesebb munkavégzés érdekében útközben.

Távolról dolgozol. És bár bárhol szabadon dolgozhat, ez nem jelenti azt, hogy egyedül a laptopjára támaszkodhat. Nem, az útközbeni munkához valóban hordozható beállításra van szükség, munkabarát fülhallgatóval, kompakt egérrel és egy harcos töltővel. Hogy segítsünk megtalálni a legjobbat, 10 EDC modult gyűjtünk össze, amelyek megkönnyítik az útközbeni munkát.

Kapcsolódó: Milyen Wi-Fi-routert vásároljon otthonába 2023-ban?

A távoli szakembereknek megbízható kommunikációra van szükségük kollégáikkal és ügyfelekkel. Lépjen be a Poly Voyage Free 60 valódi vezeték nélküli fülhallgatóba. A 3 mikrofonos tömbbel és hordozható méretükkel az Ön hangjára összpontosítanak, és csökkentik a háttérzajt.

Így nem kell külön töltőkábelt hordania minden eszközéhez, ha rendelkezik a Native Union Belt Cable Duo-val. Egy fejben USB-C és Lightning csatlakozók vannak. Ráadásul fenntartható anyagokat használ.

Tegye rendkívül egyszerűvé útközbeni munkáját ezekkel az EDC modulokkal!

1. A Poly Voyager Free 60 valódi vezeték nélküli fülhallgató segít produktív és kapcsolatban maradni. Hamarosan megérkeznek 299 dollárért.

Poly Voyager Free 60 és egy laptop

A jó fülhallgatókészlet elengedhetetlen, ha útközben dolgozik. Az Poly Voyager Free 60 valódi vezeték nélküli fülhallgató A hangszigetelő 3 mikrofonos tömbnek, az intelligens töltőtoknak és a tárgyalóplatformokkal való kompatibilitásnak köszönhetően kifejezetten ajánlott a munkához.

2. A Native Union Belt Cable Duo kettős csatlakozós C típusú kábel nagy sebességű, fenntartható töltést biztosít a munkahelyi eszközökhöz. A márka honlapján 49,99 dollárba kerül.

10 EDC modul, amelyek megkönnyítik az útközbeni munkát
Native Union Belt Cable Duo sárga színben

Tartsa minden eszközét feltöltve egyetlen kábellel, ha megvan Native Union Belt Cable Duo kettős C típusú kábel. USB-C és Lightning csatlakozókat biztosít 1 fejben. Mindeközben a 100%-ban újrahasznosított PET-fonatokkal, az újrahasznosított ragasztott bőrszíjjal és az újrahasznosított házakkal jobb a Föld számára.

3. Az Amaryllo Artemis felhőmeghajtó automatikusan biztonsági másolatot készít a munkájáról, és elmenti a felhőbe. Vásárolja meg 29,99 dollártól a cég hivatalos honlapján.

Amaryllo Artemis információs videó

Belefáradt az idővesztegetésbe a pendrive keresésére, hogy dolgozhasson? Szerezzen be egy flash meghajtót, amely automatikusan elküldi fájljait a felhőbe az Amaryllo Artemis felhőmeghajtóval. Így bármilyen számítógépen elérheti munkáját. Ez a modul 32 GB helyi tárhellyel is rendelkezik, így egyike azoknak az EDC-eszközöknek, amelyek megkönnyítik az útközbeni munkát.

4. Az HyperJuice 245W GaN asztali töltő egyidejűleg akár 4 eszközt is táplál. Vásárolja meg 149,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

HyperJuice 245W GaN
HyperJuice 245W GaN asztali töltő asztalon

A 4 USB-C porttal és 100 watt teljesítménnyel a HyperJuice 245 W-os GaN asztali töltő 2 M1 MacBook 16″-os, iPad Pro 11″-es és iPhone-t képes egyszerre táplálni. Így 1 töltővel töltheti le a teljes hordozható berendezést.

5. A Mini Wipebook Pro + intelligens, törölhető notebook szinkronizálja kézzel írt jegyzeteit a felhőbe. Szerezze meg 39,99 dollárért a cég honlapján.

Mini Wipebook Pro + bemutató videó

Az útközbeni munka sokkal könnyebbé válik, ha gyorsan digitalizálhatja a kézzel írt jegyzeteket. A Mini Wipebook Pro + intelligens törölhető notebook 10 vonalas és 10 grafikonos törölhető oldalt kínál, amelyeken ezt megteheti. Egyszerűen írja meg jegyzeteit, olvassa be őket az alkalmazásba, és törölje le őket.

6. Az Logitech Pebble i345 vezeték nélküli iPad egér iPadjét munkaállomássá varázsolja, és mindössze 3,53 uncia. Vásárolja meg 29,99 dollárért.

Logitech Pebble i345
Logitech Pebble i345 fehér színben

Dolgozzon hatékonyan iPadjén a Logitech Pebble i345 vezeték nélküli iPad egér segítségével. Kompakt, hordozható kialakítást és pontosságot kínál. Sőt, új lehetőségeket kínál a kattintáshoz és görgetéshez, így az egyik kedvenc EDC modulunk, amely megkönnyíti az útközbeni munkát.

7. Az ZoopLoop szilikon ceruzakötő rögzíti a ceruzát a táblagépéhez vagy a telefontokhoz, így nem veszíti el. Szerezd meg 14,99 dollárért az Amazonon.

10 EDC modul, amelyek megkönnyítik az útközbeni munkát
ZoopLoop egy ceruzára

Továbbra is rosszul helyezi el a digitális tollat? Rögzítse telefonjához vagy táblagépéhez a ZoopLoop szilikon ceruzával. Működik az Apple Pencil-lel, az S-Pen-nel és bármilyen szabványos ceruzával. Könnyen használható, és biztosítja, hogy az íróeszköz mindig kéznél legyen.

8. A Native Union összecsukható laptopállvány kompakt, összehajtható formájú, amely megemeli laptopját. Vásárolja meg 39,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

10 EDC modul, amelyek megkönnyítik az útközbeni munkát
Native Union Fold Laptop, amely megemeli a laptopot

Dolgozz kényelmesen a kávézókban, könyvtárakban és kávézókban, ha van rá lehetőség Native Union összecsukható laptopállvány. Kényelmes szögbe emeli laptopját vagy táblagépét, javítva testtartását és hatékonyságát. És természetesen összecsukható az egyszerű hordozhatóság érdekében.

9. Az Logitech K380 Bluetooth billentyűzet Machez vékony, könnyen hordozható kialakítású, és 3 hideg színben kapható. A hivatalos weboldalon 39,99 dollárba kerül.

Logitech K380
Logitech k 380 Bluetooth-billentyűzet Mac-hez Blueberry-ben

Élvezze az asztali kényelmet bárhol a Logitech K 380 Bluetooth Keyboard for Mac segítségével. Könnyű, és könnyen szállítható otthonában vagy bárhol, ahol üzletet alakít ki. Ráadásul az összes Apple-eszközéhez csatlakozik, így iOS és iPadOS rendszeren is dolgozhat. Ez az egyik kedvenc EDC modulunk, amely megkönnyíti az útközbeni munkát.

10. Az Ember Travel Mug 2+ kávétermosz együttműködik az Apple Find My szolgáltatással, így garantálja, hogy soha ne tévedjen el a kávé. Hamarosan meghirdetett áron.

Ember utazó bögre 2+
Ember Travel Mug 2+ egy munkalapon

Kortyolgassa az alkalmazás által vezérelt forró kávét 3 órán keresztül (vagy egész munkanapon keresztül, ha csatlakoztatva van). Ember Travel Mug 2+ kávés termosz. Fizikai jellemzői megegyeznek az Ember Travel Mug 2-vel. Azonban támogatja az Apple Find My alkalmazást, így gyorsan megtalálhatja.

Utazzon és dolgozzon bárhol, bármikor, ezekkel a kütyükkel a laptoptáskájában. Kompakt, erőteljes és könnyű kialakításukkal megkönnyítik az útközbeni munkát. Te melyiket adod a kívánságlistádhoz? Mondd el nekünk!

További híreket, ismertetőket és útmutatókat szeretne a Gadget Flow-tól? Kövess minket Apple News, Google Hírek, Feedlyés Flipboard. Ha Flipboardot használ, nézze meg kurált történeteinket. Minden nap 3 új történetet teszünk közzé, úgyhogy mindenképpen Kövess minket.

A Gadget Flow Daily Digest kiemeli és feltárja a legújabb technológiai trendeket, hogy tájékozódjon. Egyenesen a postaládájába szeretné? Feliratkozás ➜

Lauren 2008 óta ír és szerkeszt. Szeret szöveggel dolgozni, és segít az íróknak megtalálni a hangjukat. Amikor éppen nem gépel a számítógépe előtt, főz és utazik férjével és két lányával.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply