20 kütyü 20 dollár alatt – a legjobb technológiai kütyük olcsón megvásárolható » Gadget Flow

0
20 kütyü 20 dollár alatt – a legjobb technológiai kütyük olcsón megvásárolható » Gadget Flow

Szeretne a költségvetésben maradni ebben a hónapban, és még mindig kényeztetné magát néhány nagyszerű technológiával? Nézze meg a legjobb 20 eszközt 20 dollár alatt. Ezek a kütyük meglepően megfizethetőek.

Last minute ajándékra van szüksége? Vagy talán szeretné frissíteni néhány dolgot a ház körül. Bármi is legyen a vásárlási célja, továbbra is tarthatja a költségvetést ezzel a 20 kütyüvel 20 dollár alatt. Igen, még akkor is, ha minden drágul, a Wyze termékektől a Mr. Coffee-ig mindenre kiváló áron juthat.

Kapcsolódó: 10 intelligens kütyü, amelyre szüksége van egy hétvégi kikapcsolódáshoz

Ha kütyüajánlatokat keres, mindig fordulhat az intelligens otthoni kütyükhöz. Egyrészt a Wyze Plug Outdoor mindössze 11,99 dollárba kerül, és a kültéri világítást ütemezi.

Ezután az olyan konyhai eszközök, mint az Aerolatte 004 tejhabosító és a ThermoPro TP19H digitális húshőmérő mindössze 17,99 dollárba, illetve 19,99 dollárba kerülnek, és olcsóbban fejlesszék főzési készségeit.

Szerezzen nagyszerű technológiát túlköltekezés nélkül; nézze meg az alábbi kütyüket.

1. Az MPOWERD Luci Solar Lights modelljei 20 dollár alatt vannak – a Luci Candle, a Luci Core és a Luci EMRG

MPOWERD Luci napelemes lámpák használatban

Tegye fényesebbé otthonát vagy kempingjét napenergiával olcsóbban, ha az EMPOWERD Luci Solar Lights-t választja. Mindegyik hordozható és tartós. A Luci Core, a Luci Candle és a Luci EMRG mindössze 19,95 dollárba került.

Szerezze meg őket 19,95 dollárért a hivatalos weboldalon.

2. Az Amazon Basics intelligens kapcsolók és fényerő-szabályozók adjon hozzá egy intelligens, Alexa-alapú frissítést otthona világításához.

Amazon Basics intelligens kapcsolók és fényerő-szabályozók fehér színben

Adjon hangvezérlést otthona világításához az Amazon Basics intelligens kapcsolókkal és fényerő-szabályozókkal. A 3-utas intelligens kapcsoló kompatibilis a hagyományos 3-utas kapcsolókkal, és bárhonnan irányíthatja.

Szerezd meg 19,46 dollárért az Amazonon.

3. A Wyze Plug Outdoor intelligens aljzatok segítségével ütemezheti a kültéri világítást és nyomon követheti az energiafelhasználást – mindezt mindössze 11,99 dollárért.

Wyze Plug Outdoor intelligens aljzatok használatban

Automatizálja kültéri lámpáit és beépülő moduljait a Wyze Plug Outdoor intelligens moduljaival. Figyeli az energiafelhasználást, és előre beállíthat fogyasztási figyelmeztetéseket az alkalmazásban.

Szerezd meg 11,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

4. Az Aerolatte 004 tejhabosító segítségével fényűzően gazdag tejalapú italokat készíthet otthon. Még tejmentes tejjel is működik.

Aerolatte 004 tejhabosító használatban

Készítsen sűrű, krémes italokat a segítségével Aerolatte 004 tejhabosító. A klasszikus cappuccinótól a matcha lattéig bármihez tejet habosít. Nem igényel gőzt vagy áramot, a legjobb 20 kütyü egyike 20 dollár alatt.

Szerezd meg 17,99 dollárért az Amazonon.

5. Az ZMI PowerPack 10K 10 000 mAh-s akkumulátorával útközben tölti az iPhone-okat, iPadeket, Kindle-eket, Fitbiteket és még sok mást.

ZMI PowerPack 10K termék bemutató

Ha megvásárolja a ZMI PowerPack 10K-t, tartsa magánál a hordozható tápegységet, hogy kedvező áron vásároljon. Hatalmas, 10 000 mAh-s akkumulátora 100%-ra állítja vissza készülékeit, és mindössze 7,41 uncia,

Szerezd meg 19,99 dollárért az Amazonon.

6. A KontrolFreek CQC játékokhoz PS és Xbox sorozatokhoz készült pengetárcsa nagyobb pontosságot biztosít játék közben. Ez egy megfizethető frissítés 14,99 dollárért.

KontrolFreek CQC játékhoz használható pendrive-ok használatban

Határozza meg a célpontját a KontrolFreek CQC játékokhoz PS és Xbox sorozatokhoz készült pendrive segítségével. Növelik a vezérlő pontosságát, és kényelmes, homorú kialakításúak.

Szerezze be őket 14,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

7. Az 8 bites USB vezeték nélküli adapter 2 működik a Switch, a Raspberry Pis és más szolgáltatásokkal, és prémium vezérlést kínál olcsóbban.

8BitDo USB vezeték nélküli adapter 2 fekete színben

Bármilyen vezeték nélküli vezérlőt csatlakoztathat Switch-hez, macOS-hez, Windows-hoz és sok máshoz, ha rendelkezik a 8BitDo SB Wireless Adapter 2-vel. Még testreszabható leképezéssel is rendelkezik a makrók létrehozásához, valamint a trigger és a stick érzékenységének beállításához.

Szerezd meg 19,99 dollárért az Amazonon.

8. A Nekmit 24 wattos lapos USB fali töltő vékony kialakítású, amely felismeri eszközeit, és optimalizálja azok töltési hatékonyságát.

Nekmit 24 wattos lapos USB fali töltő fehér színben

Nem kell 30 dollárt vagy többet költenie egy nagyszerű töltő beszerzéséhez. Az Nekmit 24 Wattos lapos USB fali töltő mindössze 18,99 dollár. és akár 2 eszközt is tölt egyszerre, miközben védi eszközeit. Emiatt ez az egyik legjobb 20 kütyü 20 dollár alatt.

Szerezd meg 18,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

9. Az Chef’n Switchit French Press keverő és időzítő gyorsan és rendetlenség nélkül főzi a finom francia préskávét.

Chef’n Switchit French Press keverő és időzítő fekete színben

Élvezze a French Press kávéját minden reggel mindössze 7,95 dollárért a Chef’n Switchit French Press keverővel és időzítővel. Ez a szilikon kávékütyü folyamatosan keveri az őrölt kávét forró vízben, így gazdag ízt kelt.

Szerezd meg 7,95 dollárért a hivatalos weboldalon.

10. Az IKEA MITTLED LED reflektor ára 17,99 dollár, és elsötétül, így olcsóbb hangulatot teremt.

IKEA MITTLED fehér LED spotlámpa

Az IKEA MITTLED LED spotlámpájával elegáns világítást adhat szekrényeinek, polcainak és sok másnak. Ez a spotlámpa bemutatja a porcelán szekrényt, és könnyen felszerelhető.

Szerezd meg 12,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

11. A Satechi C1 USB-C vezetékes egér kevesebb, mint 20 dollárba kerül, és egyszerű USB-C csatlakozással rendelkezik.

Satechi C1 USB-C vezetékes egér használatban

Igen, 20 dollár alatt vásárolhat egeret Satechi C1 USB-C vezetékes egér. Szilárd vezetékes kapcsolatot és 4 DPI beállítást kínál.

Szerezd meg 19,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

12. A Firebiner Survival Carabiner by Outdoor Element egy olyan karabiner, amely tűzgyújtó mechanizmussal is rendelkezik.

Firebiner túlélési karabiner az Outdoor Elementtől

Csatlakoztassa biztonságosan a felszereléseket, és hozzon létre szikrákat bárhol a FireBiner Survival Carabiner by Outdoor Element segítségével. A Spark Wheel gyorsan és megbízhatóan meggyújtja a tábortüzet. Mindössze 14,95 dolláros árával bármelyik 20 kütyüt tartalmazó listán szerepel 22 dollár alatt.

Szerezd meg 14,95 dollárért a hivatalos weboldalon.

13. Az Mr. Kávésbögre melegítő kávéhoz és teához pirítósan tartja italait az asztalánál mindössze 11,99 dollárért.

Mr. Kávésbögre melegítő kávéhoz és teához használatban

Kortyoljon meleg kávét és teát egész munkanapon a Mr. Kávésbögre melegítő kávéhoz és teához. Ez a 17 wattos készülék hordozható, és meghosszabbított vezetékhosszú.

Vedd meg érte 11,99 USD az Amazonon.

Thermacell hordozható szúnyogriasztó használatban

Kerülje el a viszkető szúnyogcsípéseket egész nyáron a Thermacell hordozható szúnyogriasztó. Mindössze 19,97 dollárért ez a hővel aktiválható eszköz távol tartja a kis bogarakat.

Vedd meg érte 19,97 dollár az Amazonon.

15. Az LAICOMEIN Bluetooth Aux vevőegység autókhoz vezeték nélkülivé változtatja régi autó hangszóróit, otthoni hangszóróit vagy fülhallgatóját.

LAICOMEIN Bluetooth Aux vevőegység autókhoz

Hívjon kihangosítva, és hallgasson vezeték nélküli zenét régebbi autójában a LAICOMEIN Bluetooth Aux vevőegység autókhoz. Mindössze 16,99 USD, és hagyományos hangszórókat párosít a telefonjával.

Vedd meg érte 16,99 USD az Amazonon.

16. Az nonda USB-C-USB adapter akár 5 Gbps adatátviteli sebességet biztosít, alumínium háza pedig a MacBookhoz illik.

nonda USB C-USB adapter

Tartsa lépést a technológia változó ütemével, ha megvan nonda USB-C USB-re. Kompatibilis az USB Type-C-vel rendelkező laptopokkal, okostelefonokkal és táblagépekkel, így a legjobb 20 kütyü közé tartozik 20 dollár alatt.

Vedd meg érte 10,64 dollár az Amazonon.

17. Az MUJI Handy iratmegsemmisítő hordozható, így bárhol megsemmisítheti személyes adatait, hogy azok ne kerüljenek rossz kezekbe.

MUJI praktikus aprítógép használatban

Ki mondta, hogy az iratmegsemmisítő használatához be kell menned az irodába? Mindig tartson magánál egyet, amikor megvan MUJI Handy iratmegsemmisítő. Egyszerre akár 2 nyomtatópapírt is felaprít.

Vedd meg érte 14,90 dollár a hivatalos weboldalon.

18. Az ThermoPro TP19H digitális húshőmérő IP65 vízálló, így nem kell aggódnia a véletlen kiömlések miatt.

ThermoPro TP19H digitális húshőmérő narancssárga és fekete színben

A … val ThermoPro TP19H digitális húshőmérő, végre abbahagyhatod a húshőmérők vízzel való rongálását. A mosogatóvíz kiömlik és leesik, ezért ez a BBQ-készülék magas IP65-ös besorolással rendelkezik.

Vedd meg érte 19,99 USD az Amazonon.

19. Az mophie Power Capsule külső akkumulátortöltő működik a Fitbit Flex-szel, a JBL vezeték nélküli fülhallgatókkal és még sok mással.

mophie Power Capsule külső akkumulátortöltő használatban

Töltse fel hordható eszközeit, és védje meg eszközeit útközben mophie Power Capsule külső akkumulátortöltő. Újratölthető 1400 mAh-s akkumulátorral és LED-jelzővel rendelkezik.

Vedd meg érte 18,90 dollár az Amazonon.

20. Az Borostyánsárga éjszakai fény pihentető éjszakai világítást kínál, mivel alacsony szintű kék ​​fényt bocsát ki.

Borostyánsárga éjszakai lámpa használatban

Teremtse meg a hangulatot a jobb alváshoz a Borostyánsárga éjszakai fény. Hosszú élettartamú LED-je lágy, meleg légkört teremt lefekvés előtt, és kevés kék fényt bocsát ki. Ez az egyik kedvenc 20 kütyünk 20 dollár alatt.

Vedd meg érte 11,99 USD az Amazonon.

Maradjon a költségvetés alatt ezzel a 20 kütyüvel 20 dollár alatt. Melyik(ek)et szeretted a legjobban? Mondja el nekünk a megjegyzésekben.

További híreket, ismertetőket és útmutatókat szeretne a Gadget Flow-tól? Kövess minket Apple News, Google Hírek, Feedlyés Flipboard. Ha Flipboardot használ, feltétlenül nézze meg kurátora történeteinket. Minden nap 3 új történetet teszünk közzé, úgyhogy mindenképpen Kövess minket hogy naprakész legyél!

A Gadget Flow Daily Digest kiemeli és feltárja a legújabb technológiai trendeket, hogy tájékozódjon. Egyenesen a postaládájába szeretné? Feliratkozás ➜

Lauren 2008 óta ír és szerkeszt. Szeret szöveggel dolgozni, és segít az íróknak megtalálni a hangjukat. Amikor éppen nem gépel a számítógépe előtt, főz és utazik férjével és két lányával.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply