A 2023-ban megvásárolható legjobb fenntartható technológiai kütyük » Gadget Flow

1
A 2023-ban megvásárolható legjobb fenntartható technológiai kütyük » Gadget Flow

Környezetbarátabb technológiát szeretne? Ezután tekintse meg a 2023-as év legfenntarthatóbb műszaki eszközeit. Újrahasznosított anyagokkal, napelemes töltéssel és sok mással büszkélkedhetnek.

Szereted a technikádat. De minden műanyag tok és vezeték határozottan durva a bolygón. Tehát mit csináljon egy kütyü rajongó? Válogass 2023 legfenntarthatóbb műszaki eszközeiért. Ezek a termékek tele vannak funkciókkal, és fenntartható anyagokat használnak. Sokan az energiafelhasználást is optimalizálják. Tekintse meg őket lent.

Kapcsolódó: 2023 legérdekesebb technikai kütyüi – robotok, intelligens otthon, mesterséges intelligencia, STEM és egyebek

Töltsd eszközeidet egy 2 az 1-ben fenntartható kialakítású vezetékkel: a Native Union Belt Cable Duo kábellel. 100%-ban újrahasznosított PET-fonatot használ, és USB-C és Lightning csatlakozókkal is rendelkezik egy fejben.

Ezután a fülhallgatója környezetbarát műanyagot használhat az Urbanears Boo Tip megvásárlásakor. Újrahasznosított műanyagból készülnek, és kényelmes szilikonvégekkel rendelkeznek.

Élvezze kedvenc technológiáját felelősségteljesen, ha az alábbi fenntartható termékeket választja.

1. A Logitech BRIO 300 Full HD webkamera legalább 48%-ban műanyagot használ, és stílusos, foltos megjelenésű. Vásárolja meg 69,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

Logitech BRIO 300 Full HD webkamera monitoron

Új webkamera kell? Válassz olyat, amely új életet ad a használt műanyagoknak Logitech BRIO 300 Full HD webkamera. Legalább 48%-ban újrahasznosított műanyagból készült. Eközben a webkamera 1080p felbontással és automatikus fénykorrekcióval rendelkezik.

2. A Native Union Belt Cable Duo kettős csatlakozós C típusú kábel 100%-ban újrahasznosított PET fonatból áll. Vásárolja meg 49,99 dollárért a cég honlapján.

Native Union Belt Cable Duo
Native Union Belt Cable Duo Kraftban

Töltse fel eszközeit, miközben szem előtt tartja a Földet, ha rendelkezik Native Union Belt Cable Duo kettős csatlakozós C típusú kábel. A kábel 100%-ban újrahasznosított PED fonattal rendelkezik. Ezután a szíj 75%-ban újrahasznosított, ragasztott bőrből készül, és újrahasznosított házzal párosul (100% rTPU és 20% rTPE).

3. A JBL Go 3 Eco és Clip 4 Eco Bluetooth hangszórók nagyszerű hangzást biztosítanak fenntartható kialakításban. Hamarosan megjelennek, 49,95 dollártól kezdődően a hivatalos weboldalon.

A legjobb fenntartható technológiai kütyük, amelyeket 2023-ban vásárolhat
JBL Go 3 Eco a dokkolón

Vidd magaddal kedvenc zenéidet útközben, fenntartható módon JBL Go 3 Eco és Clip 4 Eco Bluetooth hangszórók. Fő felépítésük 90%-ban PCR műanyagot használ, míg a hangszórórácsok 100%-ban újrahasznosított szövetből készültek. A JBL Go 3 Eco zsebméretű formát kínál, a JBL Clip 4 Eco pedig nagy basszust és 10 óra játékidőt biztosít. 2023 legfenntarthatóbb technológiai eszközei közé tartoznak.

4. A Garmin Instinct Crossover Solar robusztus hibrid okosóra a napon is működik. A márka honlapján 549,99 dollárba kerül.

Garmin Instinct Crossover bevezető videó

Élvezze a katonai szabványokat és a taktikai jellemzőket egy okosórában a Garmin Instinct Crossover Solar robusztus hibrid okosórával. Android és Apple eszközökhöz csatlakoztatva jól illeszkedik a mindennapi életébe. A legjobb az egészben, hogy a napon töltődik, így soha nem kell aggódnia az akkumulátorok miatt.

5. Az Acer eKinekt BD 3 kerékpáros asztallal dolgozhat, edzhet, és áramot termelhet eszközei töltéséhez. Hamarosan megjelenik 999 dollárért.

Acer eKinekt BD otthoni irodában

Számos jó oka van annak, hogy az Acer eKinekt BD 3 kerékpáros íróasztalt az irodájába helyezze. Nemcsak mozgásra készteti, hanem lehetővé teszi olyan elektromos áram előállítását is, amely képes táplálni eszközeit. Ha ehhez hozzáadjuk a PCR műanyag dizájnt és a különböző pedálozási módokat, akkor az egyik legfenntarthatóbb irodai asztal áll rendelkezésére.

6. Az Malom komposztláda és tagság stílusos és bűzmentes módon csökkentheti a globális élelmiszer-pazarlást. Foglalja le ma a sajátját 33 dollárért a hivatalos weboldalon.

A malom
Malom komposztláda a konyhában

Az otthoni élelmiszer-pazarlás meglehetősen káros a bolygóra. Az alkotók a Malom komposztláda és tagság van terved. Minimalista szemetesük egyik napról a másikra kiszárad, zsugorodik és szagtalanítja az ételszemetet, így nincs szag. Ezután a cég visszaküldi a komposztot a gazdaságoknak.

7. Az Urbanears Boo Tip igazi vezeték nélküli fülhallgató újrahasznosított műanyagból készült, és kényelmesen illeszkedik. Vásárolja meg őket 69,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

Urbanears Boo Tipp
Urbanears Boo Tip szénfekete színben

Válasszon olyan fülhallgatókat, amelyek kíméletesebbek a bolygón Urbanears Boo Tip igazi vezeték nélküli fülhallgató. A 2023-as év legjobb fenntartható technológiai eszközeiként újrahasznosított műanyagból készült palackokból, légkondicionáló egységekből és egyebekből büszkélkedhetnek. Ezenkívül jól illeszkednek, és korlátozott, 90%-os teljes töltési kapacitást kínálnak, így hosszabb akkumulátorhasználatot biztosítanak.

8. A Schneider Home integrált energiagazdálkodási rendszerrel könnyen vezérelheti a napenergiát, az elektromos járművek töltését és sok mást. Az árakért forduljon a márkához.

Schneider Home tájékoztató videó

Szeretné otthon könnyebben kezelni fenntartható energiáját? Tekintse meg a Schneider Home integrált energiamenedzsment rendszerét. Az összes energiavégpontot és háztartási készüléket egy interfészre helyezi, ahol rangsorolhatja az energia felhasználását. Még jobb, ha egy alkalmazással működik.

9. Az Oakywood Slim Charging Pad környezetbarát fa kialakítású, és környezetbarát viaszolajos bevonatot használ. Szerezd meg 70 dollárért a cég honlapján.

Oakywood Slim töltőpad
Oakywood Slim töltőpad és egy billentyűzet

Tedd környezetbarátabbá vezeték nélküli eszközeid töltését a Oakywood Slim töltőpad. Klasszikus környezetbarát fakialakítást kínál, nem mérgező viaszolajos bevonattal. Sőt, a töltési sebesség automatikusan az okostelefon modelljéhez igazodik, és akár 15 W-ra is felmegy.

10. A Solios Curve Solar Watch természetes és mesterséges fénnyel tölthető, és újrahasznosított rozsdamentes acél házzal rendelkezik. Vásárolja meg 320 dollárért a hivatalos weboldalon.

Solios Curve napelemes óra
Solios Curve napelemes karóra fekete tokkal

Vásároljon egy órát, amiben jól érezheti magát, amikor megkeresi Solios Curve napelemes óra. Imádni fogja a töltést természetes és mesterséges fénnyel egyaránt. Ezenkívül a tok hitelesített újrahasznosított rozsdamentes acélt használ, így 2023 egyik legfenntarthatóbb technológiai eszköze.

11. Az EcoFlow Glacier hordozható hűtőszekrény közvetlen napelemes töltési lehetőséget és hatékony energiamegtakarítást kínál. Hamarosan meghirdetett áron.

A legjobb fenntartható technológiai kütyük, amelyeket 2023-ban vásárolhat
Az EcoFlow gleccser oldalnézete

Élvezze a friss jeget utazás közben az EcoFlow Glacier hordozható hűtőszekrénnyel. Érdekesség, hogy van benne dugaszolható akkumulátor és jégkészítő is. A közvetlen napelemes töltésnek köszönhetően bárhol lehűtheti ételeit.

A műszaki kütyük kíméletesebbek lehetnek a környezettel, és ezek a kütyük igazolják álláspontunkat. Milyen fenntartható technológiai termékeket használ? Meséljen róluk a megjegyzésekben.

További híreket, ismertetőket és útmutatókat szeretne a Gadget Flow-tól? Kövess minket Apple News, Google Hírek, Feedlyés Flipboard. Ha Flipboardot használ, nézze meg kurált történeteinket. Minden nap 3 új történetet teszünk közzé, úgyhogy mindenképpen Kövess minket.

A Gadget Flow Daily Digest kiemeli és feltárja a legújabb technológiai trendeket, hogy tájékozódjon. Egyenesen a postaládájába szeretné? Feliratkozás ➜

Lauren 2008 óta ír és szerkeszt. Szeret szöveggel dolgozni, és segít az íróknak megtalálni a hangjukat. Amikor éppen nem gépel a számítógépe előtt, főz és utazik férjével és két lányával.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply