A Cresta több mesterségesintelligencia-alapú betekintést és chatbotot hoz a kapcsolattartó központba

0
A Cresta több mesterségesintelligencia-alapú betekintést és chatbotot hoz a kapcsolattartó központba

A valós idejű kapcsolattartó központ hírszerzési szolgáltatója Cresta Intelligence Inc. ma bejelentette, hogy frissíti a platformját olyan új eszközökkel, amelyek intelligensebb üzleti betekintést és képességesebb chatbotokat tesznek lehetővé.

A Cresta mesterséges intelligenciával hajtott egyet platform kapcsolattartó központok számára Ez arra szolgál, hogy az ügyfélszolgálati ügynököket eligazítsa, mit mondjanak és mit tegyenek az ügyfélbeszélgetés minden egyes fordulójában. Például valós idejű figyelmeztetéseket biztosít az ügynökök számára a beszélgetés kulcsfontosságú pillanataiban, hogy optimalizálják válaszaikat.

Ugyanakkor folyamatosan oktatja az ügynököket erősségeik csiszolására és gyengeségeik kijavítására. Ily módon a Cresta segít abban, hogy az ügynökök a megfelelő felfedezési kérdéseket tegyék fel a beszélgetés elején, hogy hatékonyabban oldják meg az ügyfelek problémáit. A Cresta a termelékenységet is segíti azáltal, hogy automatizálja az ismétlődő feladatokat, például az űrlapok kitöltését és az ügyfélnyilvántartások lekérését, ezzel megkímélve az ügynököket attól, hogy maguk végezzék el.

A startup ma bejelentette, hogy ezekre a képességekre épít olyan új eszközökkel, mint a Cresta Insights, amely segít az üzleti vezetőknek abban, hogy jobban megértsék ügyfeleik szándékát, vagy a Cresta Chatbot, amely segít azonosítani és automatizálni a nagy értékű chatbot-használati eseteket.

Pontosabban, a Cresta Insights mesterséges intelligencia segítségével elemzi az ügyfelek és ügynökök közötti beszélgetéseket, amikor azok megtörténnek, és szélesebb körű betekintést nyújtanak, amelyek segíthetnek az üzleti stratégia és irányvonal kialakításában. Például mélyebb megértést biztosíthat az ügyfelek viselkedéséről, felszínre hozható a vásárlói trendeket, a termékhiányokat és még sok mást – mondta a vállalat.

Ami a Cresta Chatbotot illeti, ez egy önkiszolgáló chatbotok létrehozására szolgáló eszköz, amely emberi ügynök beavatkozása nélkül képes megoldani az ügyfelek igényeit. A vállalatok azonosíthatják az automatizálás legértékesebb lehetőségeit a Cresta Insights segítségével, majd új chatbotokat fejleszthetnek és tesztelhetnek a Cresta Chatbot segítségével.

A Cresta elmondta, hogy frissítette meglévő eszközeit is, beleértve a Cresta Agent Assist ajánlatát is. Például új automatikus összegzési és automatikus jegyzetelési funkciókat kapott, amelyek kiküszöbölik az ügynököknek jegyzetelést és összegzést minden egyes kezelt hívás eredményéről. Mindeközben a Knowledge Assist és az irányított munkafolyamatok is továbbfejlesztésre kerültek, amelyek az ügyfélbeszélgetések kontextusát használják tudáscikkek és munkafolyamatok ajánlására.

A kapcsolattartó központok vezetői értékelhetik a Cresta Director frissítéseit, amely egy mesterséges intelligencia-alapú konzol, amely az üzleti vezetők számára áttekintést nyújt az ügyfelekkel folytatott interakciókról. A Cresta Director például most minden ügynök számára eredménymutatókat és személyre szabott coaching terveket biztosít jegyzetekkel, kivonatokkal és coaching mérőszámokkal. Ezenkívül új Live Assist funkciót kap, amely lehetővé teszi a vezetők számára, hogy a Microsoft Teams vagy a Slack segítségével kommunikáljanak az ügynökökkel.

Végül, a Cresta Opera a Cresta Director új kiegészítője, amely egyszerű, kód nélküli felületet biztosít a menedzsereknek az AI-alapú coaching megoldások kiépítéséhez, amelyek a kapcsolati központban telepíthetők.

A Constellation Research Inc. elemzője, Liz Miller elmondta a SiliconANGLE-nek, hogy a Cresta egyike azon ügyfél- és bevételinformációs megoldások hosszú listájának, amelyek a mesterséges intelligencia felhasználásával törekednek a valós idejű ügyféladatokra. „Azt látjuk, hogy az alkalmazásokat az értékesítési képzéstől és az intelligencia beállításoktól az ügynöki segítségnyújtásig és a kapcsolattartó központok műveletéig minden területen használnak” – mondta.

Miller kifejtette, hogy a mai frissítésekkel a Cresta arra tippel, hogy képes hasznos pillanatokat és ajánlásokat kinyerni az ügyfelek adataiból, így bevételt és tapasztalatot szerezhet a telefonközponton túl. Ez lehetővé teszi, hogy a bevételi, értékesítési és szolgáltatási csapatok ugyanabból a csoportból merítsenek, magyarázta.

„Azt lehet vitatkozni, hogy a nagyobb holisztikus platformok, amelyek az élményt lehetővé tévők teljes készletét kínálják, mint például a Salesforce vagy a Microsoft, szintén képesek erre” – folytatta Miller. „A Cresta azonban arra törekszik, hogy platformtól függetlenül felállítsa az ügyfeleket. A bevételekhez kötött eredményeik alapján lehet, hogy ráérnek valamire.”

A Cresta termékért és mérnöki részlegért felelős alelnöke, Ping Wu kifejtette, hogy a vállalat célja, hogy minden kapcsolattartó központ számára egyszerűvé tegye a párbeszédes AI-technológia alkalmazását.

„Ez azt jelenti, hogy a valós idejű hírszerzési platformunkat használjuk az ügynökök, vezetők és vezetők segítségére a beszélgetés előtt, közben és után” – mondta Wu. „Nyári kiadásunk lehetővé teszi ezt a piacon elérhető egyik legátfogóbb és legintegráltabb contact center AI-kínálattal.”

Kép: Cresta

Mutassa támogatását küldetésünk iránt, ha csatlakozik a Cube Club és a Cube Event Community szakértőiből. Csatlakozzon ahhoz a közösséghez, amelyben az Amazon Web Services és az Amazon.com vezérigazgatója, Andy Jassy, ​​a Dell Technologies alapítója és vezérigazgatója, Michael Dell, az Intel vezérigazgatója, Pat Gelsinger és még sok más fényes és szakértő található.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply