A DeepRacer gépi tanulási platform szórakoztató módszert kínál az ML megtanulására

0
A DeepRacer gépi tanulási platform szórakoztató módszert kínál az ML megtanulására

Az Amazon e heti re:MARS eseménye a legmodernebb technológiákat, köztük a gépi tanulást, az automatizálást, a robotikát és az űrkutatást helyezte középpontba.

A gépi tanulás különösen az utóbbi időben ugrásszerűen fejlődött, és az egyik ilyen projekt az Amazon Web Services Inc. DeepRacer programja.

„A DeepRacer a leggyorsabb módja annak, hogy megszerezzük gyakorlatias a gépi tanulással” – mondta Mike Miller (a képen), az AWS mesterséges intelligencia/gépi tanulási eszközeinek igazgatója.Úgy terveztük, hogy a fejlesztők jól érezzék magukat megismerni ezt a gépi tanulási technikát megerősítő tanulásnak nevezik, amely szimulációt használ hogy megtanítsa a robotot próbálgatással tanulni. A DeepRacer tartalmaz egy 3D versenyszimulátort, ahol próba és hiba útján betaníthatja modelljét.”

Miller beszélt a CUBE iparági elemzőjével John Furrier nál nél Amazon re:MARS 2022, exkluzív adás közben a theCUBE, SiliconANGLE Media élő közvetítés stúdiójában. Megvitatták a DeepRacert, és azt, hogy miként oldja meg a gépi tanulásba való belépés gátját. (* Tájékoztatás lent.)

Hardver és szoftver tökéletes összhangban

A DeepRacer 3D-s modellező és gépi tanulási szoftver kombinációja tényleges hardverrel: egy 1/18-as méretarányú versenyautó-másolat. A program célja, hogy megtanítsa az érdeklődőket a megerősítő tanulásról, a gépi tanulás egy fejlettebb területéről, ahol a számítógép megérti az összetett viselkedéseket anélkül, hogy bármilyen címkézett képzési adatra lenne szüksége, és rövid távú döntéseket tud hozni, miközben optimalizál egy hosszabb távú célt.

„Ebben benne van a fizikai autó, így átveheti azt a modellt, amelyet a felhőben betanított és töltse le erre az 1/18-as léptékű RC autóra amely egy extra érzékelővel van átitatva” Molnár magyarázta.Tehát van egy kameránk az elején, van egy extra Intel x86 processzorunk… és ez a dolog meg fogja hajtani magát autonóm a pálya körül.”

Bár a projektet eredetileg a gépi tanulást elsajátítani vágyó lelkes fejlesztők indításának szánták, a DeepRacer valami sokkal nagyobb formát öltött, és tömeget vonzott a csapatokon belüli együttműködésre, sőt az e-sport közösségre is.

Íme a teljes videóinterjú, a SiliconANGLE és theCUBE tudósításának része a Amazon re:MARS esemény:

(* Közzététel: Ez egy nem szponzorált szerkesztői szegmens. A CUBE azonban az Amazon re:MARS fizetős médiapartnere. Az AWS és a CUBE eseményeinek más szponzorai nem rendelkeznek szerkesztői befolyással a CUBE vagy a SiliconANGLE tartalom felett.)

Fotó: SiliconANGLE

Mutassa támogatását küldetésünk iránt, ha csatlakozik a Cube Club és a Cube Event Community szakértőiből. Csatlakozzon ahhoz a közösséghez, amelyben az Amazon Web Services és az Amazon.com vezérigazgatója, Andy Jassy, ​​a Dell Technologies alapítója és vezérigazgatója, Michael Dell, az Intel vezérigazgatója, Pat Gelsinger és még sok más fényes és szakértő található.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply