A fejlődő technológia elősegíti az adatértelmezés bővítését, míg a STEM-oktatás kapcsolatot teremt a fiatal diákokkal

1
A fejlődő technológia elősegíti az adatértelmezés bővítését, míg a STEM-oktatás kapcsolatot teremt a fiatal diákokkal

A COVID-19 világjárvány idején a vállalatok és a társadalom az adatokat felhasználva betekintést nyerhettek a vírus terjedésébe és az emberek mozgásába.

Az új technológiák használatával a járvány idején az egészségügyi tisztviselők jobban rálátást kapnak arra, hogyan előzhetik meg a széles körben elterjedt fertőzést a jövőben.

“A SafeGraph a világjárvány idején minden mobilitási adatát ingyenesen elérhetővé tette azoknak az embereknek, akik kutatásokat végeztek, és megpróbálták megérteni a COVID-19-et” – mondta. Kelly Gaither (a képen), az austini Texasi Egyetem Texas Advanced Computing Centerének egészségügyi elemzési igazgatója. „Felvettem ezeket az adatokat, és az emberi viselkedés proxyjaként használtuk. Láthattuk, hogyan mozognak az emberek. Tudtuk, mi az otthonuk környéke. Tudtuk, hogy utaznak-e vagy nem.

Gaither beszélt a CUBE iparági elemzőivel Savannah Peterson és Paul Gillin nál nél SC22, exkluzív adás közben a theCUBE, SiliconANGLE Media élő közvetítés stúdiójában. Továbbá A TACC-nél a mobil földrajzi helymeghatározási adatok használatáról tárgyalva Gaither elmagyarázta, hogy a fiatalabb generáció hogyan érdeklődik a STEM területek iránt. (* Tájékoztatás lent.)

Hogyan keltsük fel a fiatal diákok érdeklődését a STEM iránt?

Gaither szerint a fiatalabb diákokat a STEM területekre csábító oktatási tájékoztató módszerek elmaradtak. Van azonban egy módszertana, amely jobban vonzza a gyerekeket, és nem hagy annyi lányt, különösen fiatalabb korukban érdektelenséget a számítástechnika iránt.

„A legtöbb gyereknek volt valamilyen játékeszköze. Olyan összefüggésben beszélsz, amit megértenek. Nem fogok beszélni velük a nagy teljesítményű számítástechnikáról. Ez egyenesen a fejük fölött járna” – mondta Gaither. „Nem tudom, hogy a lányokat kiszorítják. Szerintem a lányokat nem érdeklik a bemutatott dolgok.”

Bárkivel való kapcsolatteremtés kihívást jelenthet, de Gaither úgy véli, hogy a bizalom a legfontosabb a bárkivel folytatott értelmes beszélgetéshez, legyen szó gyerekekről vagy tudósokról.

„A legtöbb sikeres munkám, amit tudósként és az oktatási és ismeretterjesztési területen is végeztem, valóban bizalmi kapcsolatok. Ha megtöröm ezt a bizalmat, kész vagyok” – zárta gondolatait.

Íme a teljes videóinterjú, a SiliconANGLE és theCUBE tudósításának része a SC22 esemény:

(* Közzététel: Ez egy nem szponzorált szerkesztői szegmens. A CUBE azonban az SC22 fizetős médiapartnere. Sem a Dell Technologies Inc., a CUBE eseményeinek főszponzora, sem más szponzorok nem rendelkeznek szerkesztői ellenőrzéssel a CUBE vagy a SiliconANGLE tartalma felett.)

Fotó: SiliconANGLE

Mutassa támogatását küldetésünk iránt, ha csatlakozik a Cube Club és a Cube Event Community szakértőiből. Csatlakozzon ahhoz a közösséghez, amelyben az Amazon Web Services és az Amazon.com vezérigazgatója, Andy Jassy, ​​a Dell Technologies alapítója és vezérigazgatója, Michael Dell, az Intel vezérigazgatója, Pat Gelsinger és még sok más fényes és szakértő található.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply