A HPE iparágak közötti megoldásokat kínál demokratizált adatokon keresztül

2
A HPE iparágak közötti megoldásokat kínál demokratizált adatokon keresztül

A munkahelyek példátlan fennakadása arra késztette az iparágakat, hogy felülről lefelé gondolják át folyamataikat.

Az iparágak közötti határvonalak elmosódnak: a pénzintézetek a kiskereskedelem felé keresik az ügyfélszolgálattal kapcsolatos nyomokat, az autóipar adaptálja a videojátékok felhasználói vezérlőit, és minden nagy technológiai vállalat fizetési szolgáltatásokat szeretne kínálni. Az ipari silók megerősítése helyett egymástól próbálnak tanulni. Ennek az átalakításnak a középpontjában az adatok állnak.

„A vállalatok képesek kihasználni ezeket az adatokat, és igyekeznek még jobban kiszolgálni ügyfeleiket. Ez megnyitja ezeket az új ajtókat” – mondta Brad Schlagenhauf (a képen, jobbra), a Hewlett Packard Enterprise Co. globális ipari és fenntarthatósági marketing igazgatója. „A vállalatok azt akarják, hogy bárhol is hasznot húzhassanak az adatokból. Ha a szélről van szó, egy gyári padlón, ha betegadatokról van szó… akkor ott szeretné kezelni, ahol vannak.”

Schlagenhauf és Andy Hochhalter (a képen balra), a HPE világszintű értékesítési programjainak vezető igazgatója beszélt a CUBE iparági elemzőivel Dave Vellante és Lisa Martin a közelmúltban HPE Discover esemény exkluzív adása során a CUBE-n, a SiliconANGLE Media élő közvetítés stúdiójában. A mesterséges intelligenciáról és az adatok agnoszticizálásáról beszélgettek. (* Tájékoztatás lent.)

Az AI és az adatok demokratizálása betekintést nyújt az iparágakba

A mesterséges intelligencia és a keresztkapcsolatok egyik felhasználási forgatókönyve a pénzügyi ágazat. A globális szabályozás változásával egyre nagyobb nyomás nehezedik a bankokra, hogy megfeleljenek, a csalás, a pénzmosás és a pénzügyi átláthatóság miatt aggódnak.

„Ha összekapcsoljuk a fizetési rendszerek adatait a mesterséges intelligencia modellezéssel, amelyet most alkalmaznak a csalások és a pénzmosás kifinomultabb felderítésére… több betekintést nyerünk a kombinálható kombináció révén” – mondta Hochhalter.

Az iparágak és a vállalatok felismerik, hogy nincs egyetlen valódi adatforrás az elemzéshez. Ahhoz, hogy átfogó képet kapjanak, a hagyományos sávjukon kívülről kell információkat szerezniük, és az AI-ra kell támaszkodniuk.

„Mivel látjuk az adatokat ezeken a különböző helyeken, és megpróbálunk agnosztikusak lenni azzal kapcsolatban, hogy honnan származnak, kinek a tulajdonában vannak – hogyan lehet ezeket összerakni és hasznossá tenni… az agnosztikus összegyűjtés nagy része kínálatunk” – jelentette ki Hochhalter.

Íme a teljes videóinterjú, a SiliconANGLE és theCUBE tudósításának része a HPE Discover rendezvény:

(* Közzététel: A TheCUBE a HPE Discover fizetős médiapartnere. Sem a Hewlett Packard Enterprise Co., amely a CUBE eseményközvetítésének szponzora, sem más szponzorok nem szerkesztik a CUBE vagy a SiliconANGLE tartalmait.)

Fotó: SiliconANGLE

Mutasson támogatást küldetésünk iránt, ha csatlakozik a Cube Club és a Cube Event Community szakértőiből. Csatlakozzon ahhoz a közösséghez, amelyben az Amazon Web Services és az Amazon.com vezérigazgatója, Andy Jassy, ​​a Dell Technologies alapítója és vezérigazgatója, Michael Dell, az Intel vezérigazgatója, Pat Gelsinger és még sok más fényes és szakértő található.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply