A Jasper 125 millió dollárt gyűjt a korai szakaszban finanszírozott mesterségesintelligencia-alapú tartalomkészítő eszközeihez

1
A Jasper 125 millió dollárt gyűjt a korai szakaszban finanszírozott mesterségesintelligencia-alapú tartalomkészítő eszközeihez

Mesterséges intelligencia alapú tartalomkészítő platform Jasper Inc. készen áll a mai főműsoridőre záró egy 125 millió dolláros finanszírozási körben, amelynek értéke 1,5 milliárd dollárra nőtt.

A mai A sorozat fordulóját az Insight Partners vezette, és olyan résztvevők vettek részt benne, mint a Coatue, a Bessemer Venture Partners, az IVP, a Foundation Capital, a Founders Circle Capital, a HubSpot Ventures és mások.

A Jasper megpróbálja demokratizálni a generatív mesterséges intelligencia erejét azáltal, hogy bárki számára könnyen elérhetővé teszi, beleértve a kisvállalkozásokat és az egyéneket is. Célja, hogy segítsen leküzdeni az „írói akadályt”, és lehetővé tegye bárki számára, hogy lenyűgöző prózát alkosson, eredeti művészetet alkosson vagy a meglévő tartalmat újracsomagolja. A Jasper az egyéni kreatívoktól a nagy csapatokig mindenkit igyekszik kiszolgálni, és úgy gondolja, hogy eszközeit gyerekkönyvek írására és illusztrálására, lenyűgöző értékesítési példányok készítésére használták fel webhelyekre, segítik a nem anyanyelvűek hatékonyabb kommunikációját és még sok mást.

Jasper generatív mesterséges intelligenciája a Chrome böngésző bővítmény amelyek könnyen elérhetők az interneten, bármely webhelyen vagy tartalomkészítő platformon. Azok a tartalomkészítők, akik hirtelen elveszítik a szavakat, egyetlen kattintással felhívhatják Jaspert, és kontextusajánlatokat kaphatnak a következő kifejezéshez vagy mondathoz, így biztosítva, hogy a szavak soha ne álljanak le.

Ez azonban nem csak az írói akadályok leküzdéséről szól, mert Jasper valójában egész cikkeket tud létrehozni. A felhasználó egyszerűen leírja természetes nyelven, hogy mit akar, hogy Jasper írjon, és szinte bármilyen témában hatékony, kulcsszavakban gazdag alkotást fog kitalálni.

A Jasper bővítménye olyan platformokkal működik, mint a Google Docs, a Gmail, a Notion, a HubSpot, a Shopify és a legtöbb közösségi média platform és tartalomkezelő rendszer.

A Jasper vezérigazgatója, Dave Rogenmoser szerint a generatív mesterséges intelligencia jelentős áttörést jelent a kreatív potenciál terén. De eddig mindig elérhetetlen és megfélemlítő volt – mondta. Ez az, amin Jasper változtatni szeretne. „A Jasper azon dolgozik, hogy a mesterséges intelligenciát a tömegekhez eljuttassa, és megtanítsa az embereket annak felelősségteljes hasznosítására, hogy a vállalkozások és a magánszemélyek jobban közvetíthessék elképzeléseiket” – mondta Rogenmoser.

Nem csak a Jasper befektetői hisznek. A 2021. januári indulás óta a Jasper több mint 70 000 fizető felhasználót gyűjtött össze, az egyénektől a nagyvállalati csapatokig.

“A vállalat ilyen rövid idő alatt hatalmas közösséget épített fel az AI köré, és nap mint nap találkozunk új felhasználási esetekkel, beleértve a vállalatot is” – mondta Jeff Horing, az Insight Partners ügyvezető igazgatója.

Kép: Jasper

Mutassa támogatását küldetésünk iránt, ha csatlakozik a Cube Club és a Cube Event Community szakértőiből. Csatlakozzon ahhoz a közösséghez, amelyben az Amazon Web Services és az Amazon.com vezérigazgatója, Andy Jassy, ​​a Dell Technologies alapítója és vezérigazgatója, Michael Dell, az Intel vezérigazgatója, Pat Gelsinger és még sok más fényes és szakértő található.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply