A KoreaAI frissítései megkönnyítik az alacsony kódú chatbotok létrehozását a ChatGPT nagy nyelvi modelljével

1
A KoreaAI frissítései megkönnyítik az alacsony kódú chatbotok létrehozását a ChatGPT nagy nyelvi modelljével

Kore.AI Inc.amely alacsony kódszámú mesterséges intelligencia chatbot-fejlesztő eszközöket kínál, ma bejelentette platformjának kulcsfontosságú frissítését.

Az Experience Optimization Platform V10.0 új képességei lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy kihasználják az Open AI LLC ChatGPT-jét működtető nagy nyelvi modelleket, drasztikusan leegyszerűsítve a virtuális asszisztensek tervezésének, képzésének és kezelésének folyamatát.

Az Nvidia Corp. támogatásával a Kore.AI eszközei arra szolgálnak, hogy segítsék a vállalatokat mesterséges intelligencia asszisztensek és chatbotok létrehozásában az ügyfélszolgálati feladatok ellátásához. A Kore.AI előnye, hogy eszközei alacsony kódúak, ami azt jelenti, hogy a felhasználók vizuális irányítópult segítségével chatbotokat és AI-asszisztenseket készíthetnek, minimális kódolási igény mellett. Ez azt jelenti, hogy a mesterséges intelligencia szakértelemmel nem rendelkező vállalatoknak végre lehetőségük nyílik arra, hogy gyorsan chatbotokat építsenek, és minimális felhajtással beágyazzák azokat az ügyfeleknek szánt webhelyeikbe és alkalmazásaikba.

A zero-shot és a little-shot modellek támogatásának hozzáadása a Kore.AI platformjához azt jelenti, hogy a vállalatok most kihasználhatják az LLM-ek és a generatív mesterséges intelligencia erejét, hogy a korábbinál több képességű chatbotot hozzanak létre. A ChatGPT mögötti LLM például kiküszöböli a kezdeti képzési adatok megkeresésére vonatkozó követelményt. Sőt, az LLM-ek és a generatív mesterséges intelligencia használható beszélgetések tervezésére, képzési adatok létrehozására, tesztelési adatokra és érzelmekkel teli válaszok átírására, így tovább csökkenthető az intelligens és intuitív virtuális asszisztensek létrehozásához szükséges erőfeszítés.

„A generatív mesterséges intelligencia modellek előképzett adatok alapján kontextuális tartalommal állnak elő” – mondta Prasanna Kumar Arikala, a Kore.ai technológiai igazgatója. „Ezek a technológiák nagyban leegyszerűsítik a virtuális asszisztensek felépítését és kezelését.”

A Kore.AI szerint az XO platform mai frissítése hatékonyabb és nyitottabb integrációt tesz lehetővé a globális vállalati rendszerekkel, így a vállalkozások minden eddiginél könnyebben telepíthetnek intelligens virtuális asszisztenseket. A platform immár több mint 100 előre beépített integrációt számlál általános vállalati alkalmazásokkal.

Van egy új beszélgetési statisztikák irányítópultja is, amely segíthet a vállalkozásoknak abban, hogy jobban össze tudják kapcsolni a betekintést az AI chatbotjaik beszélgetéseivel. Ezek a betekintések megkönnyítik a vállalatok számára bizonyos üzleti folyamatok automatizálását és az ügyfelek elkötelezettségének fokozását.

„Ügyfeleink rendkívül összetett használati eseteket alkalmaznak, amelyek magukban foglalják a hangautomatizálást, a személyre szabást, a többcsatornás élményt és a teljesítést” – mondta a Kore.ai alapítója és vezérigazgatója, Raj Koneru. „Ez rávilágított arra, hogy a virtuális asszisztensek állandó improvizációs ciklusára van szükség a könnyű fejlesztés, képzés, méretezhetőség, személyre szabás és teljesítmény tekintetében, amelyet a V10.0-s verzió néhány, az iparágban legelső újításával kezeltünk.”

Kép: Kore.AI

Mutassa támogatását küldetésünk iránt, ha csatlakozik a Cube Club és a Cube Event Community szakértőiből. Csatlakozzon ahhoz a közösséghez, amelyben az Amazon Web Services és az Amazon.com vezérigazgatója, Andy Jassy, ​​a Dell Technologies alapítója és vezérigazgatója, Michael Dell, az Intel vezérigazgatója, Pat Gelsinger és még sok más fényes és szakértő található.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply