A legjobb vízálló kütyük és felszerelések, amelyek segítenek az esős napokon » Gadget Flow

0
A legjobb vízálló kütyük és felszerelések, amelyek segítenek az esős napokon » Gadget Flow

Ne hagyja, hogy az eső tönkretegye a napját – vagy a felszerelését. Csak szerezzen be néhányat a legjobb vízálló elemek közül. Az eReadertől a hátizsákig ezeket a tárgyakat nem zavarja a csapadék.

Rendszeresen elkapnak esők? Talán hetekig tart a viharos időjárás ott, ahol élsz. Ha gyakori az eső kezelése, a legjobb vízálló kütyük és felszerelések segíthetnek. Melegen, szárazon és kapcsolatban tartanak – akár szakadó eső, akár szitáló eső.

Összefüggő: A legmenőbb kültéri kütyük egyéjszakás kirándulásokhoz és kalandokhoz

Tartsa magát szárazon zord időben is az Apricoat Adventure 2.0 vízálló férfi kabáttal. Három évszakra képes, és melegen tart szélben, esőben és hóban.

Akkor nem tévedhetsz egy pár vízálló fülhallgatóval, mint például az EarFun Free Mini könnyű fülhallgatóval. Kényelmesek és IPX7 vízállósággal rendelkeznek.

Legyen védve az esőben ezekkel a menő vízálló eszközökkel.

1. Az EarFun Free Mini könnyű fülhallgatók IPX7 vízállósági besorolással rendelkeznek, így nem kell aggódnia miattuk, ha elkap egy eső.

Az EarFun Free Mini könnyű fülhallgatók vízállóak

Esős ​​városban élsz? Add hozzá a EarFun Free Mini könnyű fülhallgató az EDC-hez. Könnyűek és ergonomikus illeszkedést biztosítanak. Sőt, fogadják a hívásokat és érintésvezérléssel rendelkeznek.

Szerezd meg őket 29,99 dollárért az Amazonon.

2. Az Apricoat Adventure 2.0 vízálló férfi kabát nem ereszti át a szelet és az esőt, így melegen és szárazon tart az időjárástól függetlenül.

Az Apricoat Adventure 2.0 vízálló férfi kabát telefonzsebbel rendelkezik

Maradjon meleg és száraz nedves, esős időben a Apricoat Adventure 2.0 vízálló férfi kabát. 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült, ez a kabát 3 évszakra alkalmas, súlya egy kilogramm alatti.

Szerezd meg 175 dollárért a hivatalos weboldalon.

3. Az Explorer hátizsák teljesen vízálló. Komolyan, szárazon tartja a nélkülözhetetlen dolgait, bármilyen vihar is legyen.

Explorer Waterproof Backpack termék bemutató videó

Lehet, hogy olyan területen él, ahol a semmiből jönnek a felhők. Akkor az Explorer vízálló hátizsák a megfelelő táska az Ön számára. Fejlett vízálló anyaggal, hegesztett varratokkal és légmentesen záródó cipzárral büszkélkedhet, így az egyik legjobb vízálló eszköz és felszerelés.

Szerezd meg 174,95 dollárért a hivatalos weboldalon.

4. Az Oura Ring Gen 3 fitneszgyűrű nyomon követi egészségét és edzését. 328 láb vízállóságának köszönhetően nem sérül meg az esőben.

Az Oura Ring Gen 3 fitneszgyűrű arany színben kapható

Kövesse nyomon egészségi állapotát és edzettségét anélkül, hogy aggódnia kellene az eső miatt, ha rendelkezik az Oura Ring Gen 3 fitneszgyűrűvel. Figyeli az elégetett kalóriákat, a lépésszámot, a vér oxigénszintjét, az alvást és még sok mást.

Szerezd meg 399 dollárért a hivatalos weboldalon.

5. A Nomad Sport Band for Apple Watch vízálló, így hosszú, kényelmes viseletet biztosít. Eközben a szellőzőcsatornák szárazon tartják a csuklóján.

Az Apple Watchhoz készült Nomad Sport Band földszínekben kapható

Nem kell stresszelnie az Apple Watch szíj miatt, ha az Apple Watch Nomad Sport Band. 100%-ban vízálló, így nem sérül meg az esőben. Még jobb, hogy puha mikrotextúrája kényelmes viselet.

Szerezd meg 59,95 dollárért.

6. A nuka örökkévaló írószer a kézzel írt jegyzeteit digitálissá varázsolja. Lenyűgöző módon ellenáll az esőnek és a kiömléseknek.

nuka örökkévaló írószer, amely vízpróbán esik át

Írjon olyan papírral, amelyből sosem fogy ki nuka örök írószer. Digitálissá teszi a kézzel írt jegyzeteket, mielőtt törölné őket. Eközben a papír nem szakad, és a víz sem teszi tönkre, így az egyik legjobb vízálló kütyü.

Szerezzen be egy csomagot 59 dollárért a hivatalos weboldalon.

7. A Wyze Watch 47c fitnesz okosóra magas IP68 vízállósági besorolással rendelkezik, amely biztosítja, hogy túlélje az esős időjárást.

A Wyze Watch 47c fitnesz okosórája előlap-opciókkal rendelkezik

Kövesse nyomon egészségét bármilyen időben a Wyze Watch 47c fitnesz okosórával. Érzékelői mérik a pulzusszámot, a gyorsulást, a vér oxigénszintjét stb. Az IP68-as vízálló besorolásával továbbra is működik esőben.

Szerezd meg 29,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

8. A Garmin quatix 7 sorozatú tengeri GPS-okosóra 10 ATM-es besorolásával ideális vízi használatra. Tehát biztosan bírja az esőt.

A Garmin quatix 7 sorozat kiválóan alkalmas horgászathoz

Egy másik okosóra, amely az esős időjárás ellen küzd, a Garmin Quatix 7 sorozatú tengeri GPS okosóra. Nemcsak 10 ATM-es vízállósággal rendelkezik, de a tengeri életmódhoz is tervezték. Valójában bárhonnan vezérli az MFD-t.

Szerezd meg 699,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

9. A Bose SoundLink Micro Bluetooth hangszóró kis méretének köszönhetően könnyen szállítható. Ráadásul esős időben is biztonságos, IPX7 minősítéssel.

A Bose SoundLink Micro Bluetooth hangszóró az edzőteremben működik

Esőben sem kell aggódnia a Bose SoundLink Micro Bluetooth hangszóró miatt, amely az egyik legjobb vízálló kütyü. IPX7 vízálló és kiváló hangzást biztosít.

Szerezd meg 119 dollárért az Amazonon.

10. A Kobo Libra 2 vízálló eReader IPX8 vízálló besorolásával még akkor is lapozgat, ha esni kezd.

Kobo Libra 2 vízálló eReader használatban

Szeretsz olvasni a szabadban, a kádban vagy a tengerparton? A Kobo Libra 2 vízálló eReader az Ön számára megfelelő kütyü vízálló kialakításával, E-Ink kijelzőjével és 32 GB tárhellyel. Lapozz tovább, bármit hozzon is az élet.

Szerezd meg 179,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

Egy kis eső soha nem árt senkinek, és ez különösen igaz ezekre a vízálló kütyükre és felszerelésekre. Használsz olyan vízálló terméket, amit szeretsz? Mesélj róluk!

További híreket, ismertetőket és útmutatókat szeretne a Gadget Flow-tól? Kövess minket Apple News, Google Hírek, Feedlyés Flipboard. Ha Flipboardot használ, feltétlenül nézze meg kurátora történeteinket. Minden nap 3 új történetet teszünk közzé, úgyhogy mindenképpen Kövess minket hogy naprakész legyél!

A Gadget Flow Daily Digest kiemeli és feltárja a legújabb technológiai trendeket, hogy tájékozódjon. Egyenesen a postaládájába szeretné? Feliratkozás ➜

Lauren 2008 óta ír és szerkeszt. Szeret szöveggel dolgozni, és segít az íróknak megtalálni a hangjukat. Amikor éppen nem gépel a számítógépe előtt, főz és utazik férjével és két lányával.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply