A legmenőbb társasjátékok téli családi éjszakákra » Gadget Flow

1
A legmenőbb társasjátékok téli családi éjszakákra » Gadget Flow

A tél már úton van. Jó szórakozást a beltérben, miközben kint havazik ezekkel a klassz családos társasjátékokkal.

A tél nincs messze. Készülj fel rá most, töltsd fel szekrényed a legmenőbb megvásárolható társasjátékokkal. Szórakoztatóvá és élvezetessé teszik az éjszakákat, amikor az egész család bent van. Játszhatod a Wordle-t csoportosan, humorosan átélheted 2020-at, kimentheted a macskákat egy szigetről és még sok mást.

Kapcsolódó: A leginnovatívabb modulok, amelyeket az ünnepi szezonban vásárolhat

Ha jó szórakozást szeretne a hideg éjszakákon, játssza le a The New York Times Wordle: The Party Game-t. Ez a játék adaptálja a Wordle-t egy csoporthoz, és mindenki jól fogja érezni magát, amikor a legkevesebb próbálkozással megpróbálja kitalálni a szót.

Vagy elszállíthatja magát a Trekking: The National Parks nemzeti parkjaiba. A Nemzeti Park rajongói által létrehozott játékban felfedezheted az amerikai természet örömét ebben a 8 éven felülieknek megfelelő játékban.

Szórakoztasd a családot és érezd jól magad ezekkel a klassz játékokkal.

1. A New York Times Wordle: The Party játék tökéletessé teszi a szólójátékot csoportok számára. 14 éves kortól tervezték.

The New York Times Wordle: A partijáték darabjai

Élvezze a Wordle legjavát barátaival, ha megvásárolja a The New York Times Wordle: The Party Game-t. 2-4 fős csoportokban játszol, és a legkevesebb próbálkozásnál felváltva találod ki az 5 betűs szavakat.

Szerezd meg 19,82 dollárért az Amazonon.

2. A JOYO intelligens társasjáték rengeteg képernyő nélküli, de csúcstechnológiás szórakozást kínál a családoknak. A játék mesterséges intelligencia érzékelői leköti a játékot.

JOYO okos társasjáték design

Vigye be a mesterséges intelligenciát családja téli játékestjébe a JOYO okos társasjáték. Ez a játék intelligens érzékelőket használ, amelyek a játéktáblán lévő rejtett kódot szkennelik és elemzik, hogy megjelenítsék a megfelelő szabályokat és opciókat. A 6 játékkal kiegészítve mindenki élvezni fogja a témákat és a tartalmat.

Szerezd meg 79 dollárért az Indiegogo-n.

3. Az elnöki vénlány politikai paklik mindenkinek segítenek abban, hogy mindkét párt elnökeinek humoros rajzaival jól boldoguljon.

Elnöki Old Maid politikai fedélzeti design

A politika feszültté teszi a családját? Hasznosítsd az elnöki vénlány politikai paklikkal. A családok és barátok kapcsolatteremtését segítő kártyákon mindkét oldalon vicces karikatúrák láthatók az elnökökről. A játékosok megtanulják az Egyesült Államok összes elnökének nevét és sorrendjét. Ez az egyik legmenőbb társasjáték.

Szerezd meg 14,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

4. Az LACORSA Grand Prix játék megismétli a Grand Prix versenyek drámáját és taktikáját. A szabályok egyszerűek, de a stratégia kihívást jelent.

LACORSA Grand Prix játéktervezés

Kényeztesse meg családját és barátait a LACORSA Grand Prix játékkal. Ez a gyönyörű játék megtestesíti a verseny szellemét, és csak percekig tart megtanulni. Családja jól fog szórakozni a blöffölés, a tervezés és a versenyzés során.

Szerezd meg 39,20 dollárért a hivatalos weboldalon.

5. Az 2020BULLSH!T társasjáték 2020 túlélőinek. Mindenkit megnevet a nehéz időkben, így tovább léphetnek.

2020BULLSH!T társasjáték kártyapakli

2020 nehéz év volt mindenki számára. Nevess rajta a 2020BULSH!T társasjátékkal. Egyszerűen játszható, a nyeréshez olyan humoros kártyákat kell kiválasztania, amelyek megfelelnek a bíró humorérzékének.

Szerezd meg 40 dollárért a hivatalos weboldalon.

6. Az Trekking: The National Parks társasjáték osztja az amerikai parkok örömét. Nagyszerű választás tinédzsereknek, gyerekeknek és felnőtteknek.

Trekking: The National Parks társasjáték beállítása

Ön és családja szereti a nemzeti parkokat? Akkor Trekking: a nemzeti parkok az egyik legmenőbb társasjáték, amelyet téli családi estékre vásárolhat. Egy kirándulásra visz a nemzeti parkokba, és megtanít Amerika természeti csodáira.

Vedd meg érte 50 dollár az Amazonon.

7. Az Macskák szigete Ön és családja macskákat ment meg egy szigeten, miközben kezeli az erőforrásokat és felfedezi.

Az Isle of Cats társasjáték beállítása

Jó szórakozást az aranyos macskafélék megmentéséhez és a kincskereséshez a játék közben Macskák szigete. Ez a versenyképes kártyarajzoló játék a macskaelhelyezésen és az erőforrás-kezelésen alapul. Két verzió létezik, az egyik 12 éves kortól, a másik pedig 8 éves kortól.

Vedd meg érte 29,99 dollár az Amazonon.

8. Az Jegy a Ride társasjátékra gyors tempójú és stratégiai. A játékosok egy 20. századi térképen kötik össze az észak-amerikai városokat.

Jegy a Ride Társasjátékra használatban

Az egész család élvezni fogja a Jegy a Ride társasjátékra. Ez a gyorsan és egyszerűen megtanulható kalandjáték a 20. századi Észak-Amerikába kalauzolja a játékosokat, miközben versenyeznek a városok összekapcsolásáért.

Vedd meg érte 44,99 USD az Amazonon.

9. Az Throw Throw Burrito dodgeball kártyajáték nyavalyás burritóval dobja meg családját. Mindenki számára könnyű megtanulni.

Throw Throw Burrito by Exploding Kittens társasjáték

Szálljon fel a kanapéról játszva a Throw Throw Burrito dodgeball kártyajáték. Kártyák gyűjtésével pontokat szerezhet, de elveszítheti őket, ha elüt egy burrito. Jelenleg ez az egyik legmenőbb társasjáték.

Vedd meg érte 24,99 dollár az Amazonon.

10. Az Furcsa kis manó karácsonyi játék ideális ünnepi összejövetelekhez. Könnyű társas levonásos játék, még kisgyerekek is részt vehetnek benne.

Weird Little Elf Christmas játék demó

Olyan játékot keresel, amellyel a legfiatalabb családtagok is játszhatnak karácsonykor? Az Furcsa kis manó karácsonyi játék ez. Ebben a játékban 1 játékos a Mikulás, és meg kell találnia a huncut manót, aki besurrant a műhelybe, és megpróbálja szabotálni a karácsonyt.

Vedd meg érte 12,95 dollár a hivatalos weboldalon.

Ajándékozza meg családját vidám, versengő játékestekkel a listán szereplő klassz társasjátékokkal. Melyikre fogsz menni? Tudasd velünk!

További híreket, ismertetőket és útmutatókat szeretne a Gadget Flow-tól? Kövess minket Apple News, Google Hírek, Feedlyés Flipboard. Ha Flipboardot használ, nézze meg kurált történeteinket. Minden nap három új történetet adunk közre, ezért mindenképp Kövess minket hogy naprakész legyél!

A Gadget Flow Daily Digest kiemeli és feltárja a legújabb technológiai trendeket, hogy tájékozódjon. Egyenesen a postaládájába szeretné? Feliratkozás ➜

Lauren 2008 óta ír és szerkeszt. Szeret szöveggel dolgozni, és segít az íróknak megtalálni a hangjukat. Amikor éppen nem gépel a számítógépe előtt, főz és utazik férjével és két lányával.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply