A mesterséges intelligencia elterjedésével a Dell innovációs lehetőséget lát a technológia „humanizálásában”.

0
A mesterséges intelligencia elterjedésével a Dell innovációs lehetőséget lát a technológia „humanizálásában”.

A mesterséges intelligencia fogja irányítani a számítástechnika következő hullámát, lehetővé téve a számítógépek és gépek számára, hogy átgondolt döntéseket hozzanak és bonyolultabb feladatokat hajtsanak végre.

A Dell Technologies Inc. azon dolgozik, hogy még több antropomorf tulajdonságot vigyen be a mindennapi ember és mesterséges intelligencia interakcióba – még időben az AI használatának várható növekedéséhez.

– Mi az, ami még érdekesebb, hogy üzleti szempontból az előrejelzések a következő öt évre vonatkoznak Az ügyfelek körülbelül 90%-a AI alkalmazásokat fog használni valami divat” – mondta Andrea Booker (a képen), a Dell szervertermék-menedzsmentért felelős igazgatója. “És miért érdekes ez mert ha ma megnézed, csak körülbelül 15%-uk teszi ezt. Szóval korán vagyunk. Wakkor növekedésről beszélünk és lehetőség, ez csodálatos.”

Booker beszélt a CUBE iparági elemzőjével David Nicholson és Savannah Peterson nál nél SC22, exkluzív adás közben a theCUBE, SiliconANGLE Media élő közvetítés stúdiójában. Megvitatták a szuperszámítástechnika szerepét az AI közeljövőjének alakításában. (* Tájékoztatás lent.)

Sokoldalúság és fogyasztói választási lehetőség áll a középpontban

A társadalom olyan helyzetek felé halad, ahol a mesterséges intelligencia interakciói szinte megkülönböztethetetlenek a valódi emberi interakciótól, és a Dell ebben az áttörésben a hardveren keresztül játszik szerepet. Booker szerint azonban ahelyett, hogy munkát vállalna vagy a dolgozókat elavulttá tenné, az AI „gyorsabb eredményekre optimalizál”.

A mesterséges intelligencia másik tulajdonsága, hogy többdimenziós, és a gépi tanulás és a mély tanulás felé ágazik. A Dell elismerte a vállalati eredmények változatosságát, és a közelmúltban bejelentett hardvert is összeválogatta, tette hozzá Booker.

„Szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy megvan kínálatunk sokoldalúsága, és valóban ott találkozunk az ügyfelekkel, ahol vannak at a megvalósítást illetően és a mesterséges intelligencia terhelése, amellyel rendelkeznek” – mondta.

Az új generációs XE termékportfólióval a Dell egyensúlyba hozza a számítási teljesítményt és a sokoldalúságot a jelenlegi generációs Nvidia processzorok infúziójával. Booker szerint ez az első alkalom, hogy mindkét vállalat közösen fejlesztett ki nyolcutas termékkínálatot.

„De nagyon figyelmesen csináltuk hogy a technológia annyira kialakulóban van termikus szempontból, valamint az ár és más befolyásolók” – mondta. „Mi is azt akartuk, hogy ez a választás süljön el termékeink következő generációjába, ahogy beléptünk az űrbe.”

Íme a teljes videóinterjú, a SiliconANGLE és theCUBE tudósításának része a SC22 esemény:

(* Közzététel: A TheCUBE az SC22 esemény fizetős médiapartnere. Sem a Dell Technologies Inc., a theCUBE eseményközvetítésének fő szponzora, sem más szponzorok nem rendelkeznek szerkesztői ellenőrzéssel a CUBE vagy a SiliconANGLE tartalma felett.)

Fotó: SiliconANGLE

Mutassa támogatását küldetésünk iránt, ha csatlakozik a Cube Club és a Cube Event Community szakértőiből. Csatlakozzon ahhoz a közösséghez, amelyben az Amazon Web Services és az Amazon.com vezérigazgatója, Andy Jassy, ​​a Dell Technologies alapítója és vezérigazgatója, Michael Dell, az Intel vezérigazgatója, Pat Gelsinger és még sok más fényes és szakértő található.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply