A YuLife 120 millió dollárt gyűjt a C sorozatú finanszírozásból az életbiztosítások játékosabbá tételére

0
A YuLife 120 millió dollárt gyűjt a C sorozatú finanszírozásból az életbiztosítások játékosabbá tételére

A gamified életbiztosítási szolgáltató YuLife Kft. gazdagabbnak érzi magát ma, miután lezárta a 120 millió dolláros finanszírozási kört.

A mai C sorozatot a Dai-ichi Life Insurance Company Ltd. vezette, és a Creandum, a LocalGlobe, a Target Global, a Latitude, az Anthemis, az OurCrowd, a Notion, az MMC és az Eurazeo befektetők támogatták, így a YuLife teljes összege 206 millió dollárra emelkedett.

A YuLife egy gamified életbiztosítási ajánlatot fejlesztett ki vállalatok számára, amely az alkalmazottak testi és lelki jólétének előmozdítására összpontosít. Amint a vállalat a beszédében kifejti, a jelenlegi 6 billió dolláros biztosítási ágazat alacsony észlelt értéke, alacsony bizalma és – ami a legfontosabb – alacsony elkötelezettsége miatt nem alkalmas a jövőre.

A YuLife tesz valamit az utóbbi problémával. Létrehozott egy lebilincselő, játékszerű YuLife alkalmazást, amely arra ösztönzi életbiztosítási kötvénytulajdonosait, hogy minden nap wellness-tevékenységet végezzenek „YuCoin” jutalmak fejében.

Az alkalmazást a játékipar veteránjai tervezték, és az úgynevezett „Yuniverzumra” összpontosít, különböző környezetekkel, például erdővel, óceánnal, sivataggal és hegyekkel. Ezekben a környezetekben a kötvénytulajdonosokat arra ösztönzik, hogy sétáljanak, kerékpározzanak, meditáljanak és más egészséges tevékenységeket végezzenek.

Mivel az alkalmazás a cégeket célozza meg, a felhasználók a munkatársaikkal is összemérhetik előrehaladását, így versenyképes elemet adnak a játékhoz. Minden egyes felhasználói élményben van bizonyos fokú személyre szabás, és különböző forgatókönyvek jelennek meg a játékban az adott tevékenységekre vonatkozó preferenciáik alapján.

A „játék” kedvezményeket kínál harmadik féltől származó egészségügyi és fitnesztermékekre, például a Calm meditációs alkalmazás előfizetésére, valamint a FitBit LLC és a Garmin Ltd készülékeire. A napi tevékenységek elvégzésével az alkalmazottak „YuCoin”-t kereshetnek, amely az Amazon.com Inc. és más online kiskereskedők utalványainak beváltására szolgál. Tehát az egészséges életmóddal a felhasználók jutalmat kapnak. YuCoinjaikat arra is használhatják, hogy ajándékokat vásároljanak barátaiknak és családtagjaiknak, vagy adományozzák azokat jó célokra, például jótékonysági szervezetekre vagy faültetési kezdeményezésekre, közvetlenül az alkalmazáson belül.

A YuLife szerint az alkalmazása megváltoztatta az életbiztosításról alkotott véleményét. Azt mondta, hogy a kötvénytulajdonosok több mint harmada minden nap foglalkozik vele, míg az iparági átlag évente csak egyszer. Eközben a felhasználók 87%-a arról számolt be, hogy a YuLife használata óta javult közérzete.

A cég hozzátette, hogy immár több mint 500 000 kötvénytulajdonossal rendelkezik kis- és nagyvállalkozásokban, és több mint 50 milliárd dollár értékű életbiztosítási fedezettel rendelkezik. Amellett, hogy haláleset esetén átalányösszeget fizet, a kötvényei jövedelemvédelmet és kritikus betegségek fedezetét is biztosítják.

Ahogy a YuLife alapítója és vezérigazgatója, Sammy Rubin kifejti, a biztosítás hatalmas társadalmi előnyök elérésére képes azáltal, hogy a felhasználókat egészségesebb életmódra ösztönzi.

„A pénzügyi szolgáltatásoknál szokatlan módon termékünk mély érdekegyeztetést teremt a biztosító, a társaság és az egyén között” – mondta. „Hiszünk abban, hogy a jólétnek holisztikusnak kell lennie, és elkötelezettek vagyunk egy olyan globális pénzügyi szolgáltatási márka felépítése mellett, amely emberek millióinak életét változtathatja meg szerte a világon.”

A jövőre nézve a YuLife azt mondta, hogy a mai körből származó forrásokat új globális piacokra való terjeszkedésre és termékkínálatának bővítésére használja fel.

Kép: YuLife

Mutassa támogatását küldetésünk iránt, ha csatlakozik a Cube Club és a Cube Event Community szakértőiből. Csatlakozzon ahhoz a közösséghez, amelyben az Amazon Web Services és az Amazon.com vezérigazgatója, Andy Jassy, ​​a Dell Technologies alapítója és vezérigazgatója, Michael Dell, az Intel vezérigazgatója, Pat Gelsinger és még sok más fényes és szakértő található.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply