Az AI Squared 6 millió dollár támogatást gyűjt AI-integrációs platformjához

0
Az AI Squared 6 millió dollár támogatást gyűjt AI-integrációs platformjához

A mesterséges intelligencia startup AI Squared Inc. ma bejelentett hogy összegyűjtött egy 6 millió dolláros magvető finanszírozási kört a NEA vezetésével a Ridgeline Partners részvételével.

A vállalatok üzleti tevékenységeik során alkalmazzák az AI-t a kézi feladatok automatizálása és a működési hatékonyság növelése érdekében. A vállalati szoftvercsapatok az AI megvalósításának egyik leggyakoribb módja az, hogy gépi tanulási funkciókat adnak a belső alkalmazásokhoz. Egy kiskereskedő fejlesztőcsapata például felszerelheti a belső értékesítéskövető alkalmazást egy neurális hálózattal, amely képes előre jelezni a jövőbeli vásárlói igényeket.

A neurális hálózat integrálása egy alkalmazásba rendkívül bonyolult folyamat. A feladat elvégzése hónapokig is eltarthat, és bizonyos esetekben több üzleti egység bevonását is igényli. Az AI Squared alacsony kódú platformot kínál, amely ígérete szerint 85%-kal felgyorsítja az AI-modellek alkalmazásokba való integrálásának folyamatát.

„Ha Ön adattudós vagy mérnök, és a telepítés és fejlesztés bonyolultsága miatt nehezen tudja integrálni a gépi tanulást webalapú üzleti alkalmazásaiba, akkor itt vagyunk az Ön számára” – mondta az AI Squared ügyvezető igazgatója. Benjamin Harvey tiszt (a képen). „Az AI Squared a legegyszerűbb módja annak, hogy a végfelhasználókat feljogosítsa a mesterséges intelligencia és az ML pontos, végrehajtható, releváns, időszerű és kontextusba illeszkedő eredményeinek kihasználására az alkalmazáson belüli döntési intelligencia érdekében.”

Az AI Squared platformja számos eszközt kínál az AI fejlesztési feladatok megkönnyítésére.

Az indítás egy böngészőbővítményt kínál, amely lehetővé teszi a fejlesztők és más felhasználók számára, hogy neurális hálózatokat futtassanak a böngészőjükben. A kiterjesztés lehetővé teszi a kód szerkesztését, valamint az AI-modell számítási eredményeinek elérését. Az összetett feldolgozási feladatok elvégzéséhez a fejlesztők több mesterségesintelligencia-modellt is telepíthetnek.

Egy új neurális hálózat üzembe helyezése előtt a szoftvercsapatok gyakran alkalmaznak teljesítményoptimalizálást, hogy biztosítsák a neurális hálózat hatékony működését, miután az éles állapotban van. A Squared AI technológiája ezt a feladatot is leegyszerűsíti. A startup szerint platformja lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy neurális hálózataikból eltávolítsák a szükségtelen komponenseket, és olyan egyéb optimalizálásokat hajtsanak végre, amelyek akár 90%-kal is csökkenthetik az AI-modell hardverigényét.

Négyzetes AI állítólag együttműködési fejlesztési és kutatási megállapodást kötött az NSA-val, valamint szerződést kötött a Johns Hopkins Egyetem Applied Physics Labjával. Ezen túlmenően a startup az Nvidia Corp.-val, a Microsoft Corp.-val és más jelentős technológiai cégekkel is együttműködött.

„Az AI Squared lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy szabadjára engedjék az AI varázsát egy alacsony kódszámú, könnyen integrálható platformmal, amelynek célja, hogy a vállalatokat okosabbá, hatékonyabbá és innovatívabbá tegye” – mondta Greg Papadopoulos, a NEA kockázati partnere.

A Squared AI az újonnan bejelentett 6 millió dolláros finanszírozási kört használja fel arra, hogy további funkciókat fejlesszen ki platformjához. A startup mérnöki, értékesítési és marketing csapatának bővítését is tervezi.

Fotó: Squared AI

Mutassa támogatását küldetésünk iránt, ha csatlakozik a Cube Club és a Cube Event Community szakértőiből. Csatlakozzon ahhoz a közösséghez, amelyben az Amazon Web Services és az Amazon.com vezérigazgatója, Andy Jassy, ​​a Dell Technologies alapítója és vezérigazgatója, Michael Dell, az Intel vezérigazgatója, Pat Gelsinger és még sok más fényes és szakértő található.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply