Az Amazon bemutatja a Ring autós kamerát és új partnereket a Sidewalk számára

1
Az Amazon bemutatja a Ring autós kamerát és új partnereket a Sidewalk számára

Az Amazon.com Inc. bemutatta a Ring Car Cam ma, a CES szórakoztatóelektronikai bemutatón, majdnem két évvel a bejelentése után, és a jármű műszerfalakkal is bekerültek a cég Ring videokamera termékei közé.

A Ring Car Cam az első műszerfali kamera, amelyet a Ring épített, amely leginkább az ajtócsengő kameráiról ismert. A kamerák videóbiztonságot nyújtanak az otthontól távol élő felhasználók számára, és kétoldalas, nagyfelbontású, nagy látószögű, éjszakai látószögű kamerákat tartalmaznak, amelyek megvédik a betöréseket és filmes eseményeket vezetés közben.

Az eszköz kiskereskedelmi ára 249,99 dollár, de elérhető előrendelés jelenleg 199,99 dollárért január 31-ig. A kamerákat várhatóan február 15-én szállítják ki az Egyesült Államokban élő felhasználók számára.

A valós idejű értesítésekkel ellátott mozgási riasztások segítségével a kamera felveheti a kapcsolatot a tulajdonossal telefonon, és videót küldhet otthoni WiFi-n keresztül. Magában a kamerában mikrofon és lámpa is található, amely lehetővé teszi a kétirányú beszélgetést a Ring alkalmazással, amikor az autó leparkolt és WiFi-hez vagy mobilhálózathoz csatlakozik.

A felhasználók adatainak védelme érdekében a kamera beépített burkolattal rendelkezik, amely ráhúzható a mikrofont is elektronikusan kivágó belső kamera fölé.

Az egyszerű telepítés érdekében a kamera hátulján műanyag rudat használ, amely a műszerfalra vagy a szélvédőre rögzíthető. A tápellátás érdekében az OBD-II porthoz csatlakozik, amelyet általában fedélzeti diagnosztikára használnak, és a műszerfal alatt található, ahelyett, hogy az elektromos rendszerbe kellene bekötni.

A kamera képes automatikusan vagy igény szerint videó rögzítésére is. A kamerához Ring Protect Go elnevezésű előfizetési csomag tartozik, amely havi 6 dollárba vagy évi 60 dollárba kerül, ami növeli az LTE mobilkapcsolatot.

Az előfizetés hozzáadásával a felhasználók akár 180 napig is elmenthetik az eseményeket a felhőbe. A felhasználók az „Alexa, record” paranccsal is hozzáférhetnek egy igény szerinti Traffic Stop funkcióhoz, amely automatikusan elindítja a rögzítést megálláskor vagy forgalmi esemény után.

Az Amazon új partnerekkel bővíti a Sidewalk sávszélesség-megosztó hálózatát

Az Amazon Sidewalk hálózata, amelyet arra terveztek, hogy a WiFi-n túlmenően is összekapcsolja a kültéri intelligens otthoni technológiát a Ring, Echo és más eszközök segítségével, ma bejelentette, hogy új partnerekkel bővül, és megnyílik a külső fejlesztők számára.

Bejelentve 2019, A Sidewalk vitatható módon nem csak az ügyfél saját eszközeihez csatlakozik, hanem automatikusan megosztja a WiFi-t a szomszédok tulajdonában lévő eszközök között is. Ezzel egy kis sávszélességű mesh hálózatot hoz létre, hogy sokkal hosszabb hatótávolságú eszközöket tudjon összekapcsolni, és így működik, hacsak a felhasználók nem tiltják le.

Ideális felhasználási eset az „internet of things” eszközökhöz, amelyek nem igényelnek nagy hálózati sávszélességet, de gyakran előfordulnak a hálózatok szélén, és olyan érzékelőket működtetnek, amelyek egyébként nem igényelnek sok energiát. Ennek eredményeként ezek az eszközök a kapcsolat megszakadásától szenvedhetnek, és a mesh-hálózat elérhetősége biztosíthatja a kapcsolattartást.

A Sidewalk új partnerei közé tartoznak a Browan Communications, a New Cosmos USA, a Meshify és a Deviceroy’s Aria érzékelői.

Browan számos IoT-terméket gyárt, köztük levegőminőség-érzékelőket, ablak- és ajtóbiztonsági eszközöket, valamint hőmérséklet- és páratartalom-érzékelőket. Az új Cosmos a földgázszivárgások észlelésére tervezett érzékelőcsomagot készít, az úgynevezett DeNova Detectés a CES-en azt mondta, hogy ezeket is hozzáadja a Sidewalkhoz.

Meshify szivárgás- és fagyásérzékelő eszközöket biztosít, amelyek képesek csatlakozni az internethez, hogy figyelmeztessék az ügyfeleket, mielőtt károk keletkeznének otthonukban vagy vállalkozásukban. Deviceroy a Sidewalkot használja szoláris invertereihez, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy megtekinthessék berendezéseik működését.

Az Amazon most megnyitja Sidewalk hálózatát új, harmadik féltől származó eszközökkel a fejlesztők számára, amelyek lehetővé teszik az „élő hozzáférést az adatokhoz és az elemzésekhez”, és lehetővé teszik a fejlesztők számára a hálózathoz épített kapcsolatok és alkalmazások teljesítményének nyomon követését.

Fotó: Amazon

Mutassa támogatását küldetésünk iránt, ha csatlakozik a Cube Club és a Cube Event Community szakértőiből. Csatlakozzon ahhoz a közösséghez, amelyben az Amazon Web Services és az Amazon.com vezérigazgatója, Andy Jassy, ​​a Dell Technologies alapítója és vezérigazgatója, Michael Dell, az Intel vezérigazgatója, Pat Gelsinger és még sok más fényes és szakértő található.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply