Az Enterprise AI-chatbot platformot gyártó Inbenta 40 millió dollárt gyűjtött össze

2
Az Enterprise AI-chatbot platformot gyártó Inbenta 40 millió dollárt gyűjtött össze

Inbentaamely a társalgási mesterséges intelligencia eszközökhöz, például chatbotokhoz, tudásmenedzsmenthez és kereséshez kínál platformot, ma bejelentette, hogy 40 millió dolláros új finanszírozást gyűjtött össze termékbázisa építésének folytatására és új piacokra való terjeszkedésre.

A finanszírozási kört a Tritium Partners vezette, és a cég által felvett teljes összeg 60 millió dollár.

Az Inbenta 2011-ben alakult, és olyan társalgási mesterséges intelligencia platformot biztosít, amely természetes nyelvi feldolgozást használ, amely lehetővé teszi az emberi beszéd és a kontextus megértését, hogy gyorsan és nagy pontossággal válaszoljon a kérdésekre.

A cég eszközei lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy könnyebben építsenek testre szabott, ügyfélközpontú megoldásokat, amelyek beilleszthetők meglévő kommunikációs csatornáikba, valamint olyan tudásbázis-kereséseket végezhetnek, amelyek vállalati információkat nyithatnak meg az ügyfelek számára. „Az Inbenta társalgási AI-ja minden olyan vállalkozás számára megváltoztatja az ügyfelek megkereséseit, amelyeknek egyszerű kérdéseket vagy bonyolultabb feladatokat kell kezelniük” – mondta Melissa Solis vezérigazgató.

Az Inbenta termékei négy elsődleges szolgáltatást keresztelnek: Chatbot és Messenger, Knowledge és Search Engine.

Chatbot és Hírnök mindkettő mesterséges intelligencia chatbot, amelyet közvetlenül a vállalat kommunikációs csatornáiba, például webhelyekre, közösségi médiára, Slackre, Facebookra és e-mailekre lehet behelyezni, hogy kapcsolatba léphessenek az ügyfelekkel, és megválaszolhassák az ügyfélszolgálati kérdéseiket. Ha a mesterséges intelligencia nem tud megoldani egy kérdést, vagy nem tud megoldást nyújtani az ügyfélnek, akkor eszkalálhatja azt, és jeggyel alakíthatja azt egy ember számára, hogy kezelje.

Az Tudás és Keresőmotor A rendszerek nem chatbotok, hanem úgy működnek, hogy átfogó módszertant biztosítanak a tudásbázisokhoz, információkhoz és javaslatokhoz az ügyfelek önkiszolgálásának elősegítésére. A tudás egy olyan mechanizmust ötvöz, amely az ügyfeleket a gyakran ismételt kérdésekre irányítja az alapján, amit esetleg tudniuk kell, és még potenciális megoldásokat is kínál az alapján, amit a kapcsolatfelvételi űrlapokon beírnak. A keresőmotor a kontextus megértésével javítja a keresést, hogy jobb eredményeket biztosítson, és az ügyfelek és az alkalmazottak igényei alapján automatikus kiegészítési javaslatokat ad hozzá.

Az Inbenta megoldásai több mint 35 nyelven tudják megszólítani az ügyfeleket. Úgy tervezték, hogy másodpercek alatt konfigurálhatók és telepíthetők legyenek, mivel a cég szerint gyakorlatilag nulla képzést igényelnek. Számos iparág számára az Inbenta az iparág-specifikus lexikon felhasználásával előképzett mesterségesintelligencia-megoldást kínálhat, így tovább csökkentve a növekményes képzési időt bármely ügyfél-specifikus terminológia esetében.

„Az Inbenta az ügyfélélmény jövőjét képviseli” – mondta Jordi Torras, az Inbenta innovációs igazgatója. „Több mint egy évtizede optimalizáljuk technológiánkat, hogy az ügyfelek megérthetők legyenek, és segítőkészen, valódi módon és – ami a legfontosabb – gyors és hatásos megoldást érjenek el.”

Indulása óta a vállalat több mint 250 globális márkára bővítette hatókörét megoldásával számos iparágban, beleértve a pénzügyi szolgáltatásokat, az utazást, az e-kereskedelmet, a távközlést és a közműveket.

Kép: Termelési perig

Mutassa támogatását küldetésünk iránt, ha csatlakozik a Cube Club és a Cube Event Community szakértőiből. Csatlakozzon ahhoz a közösséghez, amelyben az Amazon Web Services és az Amazon.com vezérigazgatója, Andy Jassy, ​​a Dell Technologies alapítója és vezérigazgatója, Michael Dell, az Intel vezérigazgatója, Pat Gelsinger és még sok más fényes és szakértő található.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply