Az Uber hirdetési egységet indít a bevételnövekedési tervek előmozdítása érdekében

0
Az Uber hirdetési egységet indít a bevételnövekedési tervek előmozdítása érdekében

Az Uber Technologies Inc. elindított egy új hirdetési egységet, amely lehetővé teszi a márkák számára, hogy a cég havi 122 millió aktív felhasználója számára nyújtsanak hirdetéseket.

Uber bejelentett az egység mai elindítása. Szerint a Financial Timesa vállalat 2024-re 1 milliárd dollárra kívánja növelni évesített hirdetési bevételét. A második negyedévben az Uber évesített bruttó hirdetésfoglalásról számolt be, 350 millió dollár.

„Globális közönségünk van értékes, vásárlásra kész fogyasztóinkból, akik alaptevékenységünk részeként elmondják, hová szeretnének eljutni, és mit szeretnének elérni” – mondta Mark Grether, az Uber új hirdetési egységének vezérigazgatója. „Amíg ezek a fogyasztók vásárlási döntéseket hoznak, és várnak úti céljukra vagy kézbesítésükre, meg tudjuk szólítani őket olyan márkák üzeneteivel, amelyek relevánsak vásárlási útjuk szempontjából.”

Az Uber lehetővé teszi a márkák számára, hogy több mint féltucat különböző módon jelenítsenek meg hirdetéseket a fogyasztóknak. A Car Top Ads nevű szolgáltatáson keresztül a márkák promóciókat jeleníthetnek meg az Uber járművére felszerelt kijelzőn. Az Uber azt is lehetővé teszi, hogy az ülések háttámlájára rögzített táblagépek segítségével promóciókat jelenítsenek meg járműveken belül.

Az Uber új hirdetési egységének bevezetését tervezi számos alkalmazáson belüli hirdetési eszköz. A vállalat szerint ezek közül az eszközök közül sok elérhető lesz az Uber Eats ételszállító alkalmazás részeként.

Az éttermek lehetőséget kapnak az étlapok népszerűsítésére az Uber Eats felületén, valamint vásárlási ajánlásokat küldhetnek a fogyasztóknak a vásárlás után. Egy új Szponzorált e-mail szolgáltatás lehetővé teszi a promóciók eljuttatását a felhasználók postafiókjába. Ezenkívül az Uber egy olyan hirdetési szolgáltatás bevezetését tervezi, amely a fogyasztói csomagolt árukat gyártó cégekre összpontosít.

Az Uber ma azt közölte, hogy több mint 40 márka lépett partnerségre az új hirdetési egységgel. E márkák közé tartozik az NBCUniversal Media LLC, a PepsiCo Inc. és más nagy nevek. Az Uber több tucat országban tette elérhetővé hirdetési platformját, és azt tervezi, hogy a következő évben tovább bővíti a rendelkezésre állást.

„Az elmúlt negyedévben elért 1,87 milliárd utazással ez azt jelenti, hogy a hirdetőket átlagosan havonta ötször tudjuk összekötni a fogyasztókkal az utazások és a kézbesítés során” – mondta Grether.

Az Uber több hónapos gyors bevételnövekedés után vezeti be a hirdetési egységet. Az Uber eladásai megnövekedett Az elmúlt negyedévben 105%-kal, 8,1 milliárd dollárra nőtt, köszönhetően a szállítási és élelmiszer-kiszállítási részlegében tapasztalható erős fogyasztói keresletnek. A társaság árufuvarozási üzletága, amely a vállalkozásokat segíti az áruszállítások lebonyolításában, több mint négyszeresére növelte árbevételét a negyedév során.

Az Uber riválisa, a Lyft Inc. elindított saját hirdetési részlege augusztusban. A cég lehetővé teszi a márkák számára, hogy hirdetéseket helyezzenek el az autók tetején, és alkalmazáson belüli marketingkampányokat is lehessen futtatni. A Lyft azt állítja, hogy hirdetési szolgáltatásai akár 60%-kal költséghatékonyabbak, mint a konkurens ajánlatok.

Fotó: Uber

Mutassa támogatását küldetésünk iránt, ha csatlakozik a Cube Club és a Cube Event Community szakértőiből. Csatlakozzon ahhoz a közösséghez, amelyben az Amazon Web Services és az Amazon.com vezérigazgatója, Andy Jassy, ​​a Dell Technologies alapítója és vezérigazgatója, Michael Dell, az Intel vezérigazgatója, Pat Gelsinger és még sok más fényes és szakértő található.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply