Hogyan gyorsítják fel a „funkciójelzők” a fejlesztést, javítják a kód minőségét és csökkentik a kockázatot

1
Hogyan gyorsítják fel a „funkciójelzők” a fejlesztést, javítják a kód minőségét és csökkentik a kockázatot

Az agilis szoftverfejlesztési módszerek lehetővé teszik a szervezetek számára, hogy fürgébbek és reaktívabbak legyenek szoftvereikkel.

A funkciójelzők, az if/else vezérlők a kódban lehetővé teszik a csapatok számára, hogy további kód nélkül hajtsanak végre változtatásokat. A Split Software Inc. szolgáltatásjelző eszköze beágyazódik a számítógépes kódba, és lehetővé teszi a kód bizonyos részeinek vezérlését és szükség szerinti aktiválását. Funkciói kiterjednek olyan dolgokra, mint a frissítések és az új funkciók bevezetése Pierre-Alexandre Masse (a képen, jobbra), a Split mérnöki részlegének alelnöke.

„Lehetővé teszi, hogy valóban hitelesítsd a dolgokat sokkal jobb és biztosabb módon és méréseket is csatoljunk hozzá” – mondta Masse.Tehát amikor új funkcióját írja, csak lényegében egy “ha” kijelentést teszel köré: énha a funkciójelzőm ég, akkor igazából mindazokat a dolgokat megteszem. És ha ki van kapcsolva, akkor én nem csinálom ezeket a dolgokat. Amajd a platformunkon belül szabályozhatja az aktiválást.”

Tömeg és Chris DeMars (a képen, balra), fejlesztői ügyvéd Splitben, beszélt a CUBE házigazdáival Lisa Martin és Paul Gillin nál nél AWS re:Invent, exkluzív adás közben a theCUBE, SiliconANGLE Media élő közvetítés stúdiójában. Megvitatták a vállalat funkciójelző-megoldását, és azt, hogy ez hogyan teszi lehetővé a különböző csapatok autonómiáját a szervezeteken belül. (* Tájékoztatás lent.)

Hatékony eszköz bevezetése a fejlesztői fősodorba

A Demars szerint a funkciójelző számos kritikus szoftveres forgatókönyvnél hasznos, a szegmentált közzétételtől a béta- és A/B-tesztelésig.

„Ez egy csodálatos darab a verem bármely részének” – magyarázta. „Webes akadálymentesítési és felhasználói felület specialista vagyok, és a felhasználói felület vezérlése funkciójelzővel és az alapján be- és kikapcsolhatja azokat a funkciókat százalék, terület, mindezek a dolgok, plnagyon-nagyon erős.”

A használati esetek kiterjednek a háttérrendszerre is, ahol a Masse szerint több forgatókönyvben is ellenőrizhető a funkcionalitás.

„Számos háttérszolgáltatáshoz és változtatáshoz is használjuk és még sok infrastrukturális változás is hol tudjuk irányítani a forgalmat és merre halad” – mondta.Így ellenőrizhetjük, hogy a dolgok működnek ahogy nekik kellene, mielőtt mi teljesen piacra megy.”

Íme a teljes videóinterjú, a SiliconANGLE és theCUBE tudósításának egy része AWS re:Invent:

(* Közzététel: A Split Software Inc. szponzorálta a CUBE ezen szegmensét. Sem a Split Software, sem más szponzorok nem rendelkeznek szerkesztői ellenőrzéssel a CUBE vagy a SiliconANGLE tartalma felett.)

Fotó: SiliconANGLE

Mutassa támogatását küldetésünk iránt, ha csatlakozik a Cube Club és a Cube Event Community szakértőiből. Csatlakozzon ahhoz a közösséghez, amelyben az Amazon Web Services és az Amazon.com vezérigazgatója, Andy Jassy, ​​a Dell Technologies alapítója és vezérigazgatója, Michael Dell, az Intel vezérigazgatója, Pat Gelsinger és még sok más fényes és szakértő található.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply