Hogyan könnyíti meg a Lunar Outpost hozzáférést több bolygótesthez

0
Hogyan könnyíti meg a Lunar Outpost hozzáférést több bolygótesthez

Még több évtizedes sci-fi franchise-ok, például a „Star Wars” után sem tudunk betelni a hellyel – és ez azért van így, mert még mindig van hely a sci-fi valóságossá tételére.

A Marson folyamatban lévő műveletekkel a Lunar Outpost Inc. most azon dolgozik, hogy eljusson a Holdra, és olyan infrastruktúrákat hozzon létre, amelyek indítóállásként szolgálhatnak más bolygókra.

„Wnagyon nyomulok ki a holdfelszín infrastruktúrájának bővítése felé” – mondta Justin Cyrus (a képen balra), a Lunar Outpost vezérigazgatója. “És akkor ezt fogjuk használni fenntartható hozzáférést biztosítanak más bolygótestekhez.”

Cyrus és Forrest Meyen (jobbra), a Lunar Outpost társalapítója és stratégiai igazgatója beszélt a CUBE iparági elemzőjével John Furrier nál nél Amazon re:MARS 2022, exkluzív adás közben a theCUBE, SiliconANGLE Media élő közvetítés stúdiójában. Megvitatták a cég eddigi útját, úttörő céljait és a megvalósítást elősegítő technológiákat. (* Tájékoztatás lent.)

Oda megy, ahol még senki sem járt

A Hold előőrsének első lépése a Hold déli pólusának elérése a Shackleton összekötő gerincnek nevezett pont felé. Meyen szerint a cég roverje a felszínen fog járni, és olyan feladatokat hajt végre, mint az anyagvizsgálat és az erőforrás-kutatás.

A cég már regisztrálta jelenlétét a Marson, a Perseverance rover műszer, a MOXIE (vagy Mars Oxygen In-Situ Resource Utilization Experiment) mögött álló tudományos csapat tagjaként.

„Ez nem csak az űrhajósok eltartásáról szól, hanem a hajtóanyaghoz való oxigén előállítására is” – jelentette ki Meyen. “Szóval énEz egy olyan technológia, amely hajtóanyagot állít elő hogy visszatérő rakéták jöjjenek vissza a Marsról.”

Valóban csodálatos az ugrásszerű fejlődés a csillagászatban. Egy dolog azonban mindenkinek az a feje, hogy milyen hamar képesek lesznek a „szokásos emberek” biztonságosan, megbízhatóan és költséghatékonyan eljutni a Holdra és a Marsra. Cyrus szerint ez lehet, hogy előbb, mint utóbb.

Ez már nincs 20 év múlva; ez 12 hónap [the company’s first moon mission]– mondta Cyrus. “Több mint egy tucat leszállóegységünk van a Hold felszínére csak ebben az évtizedben, és a nehéz emelésű leszálló- és hordozórakéták 2025-re elkezdenek feljutni a Holdra, és visszatérni.”

Egy fejlődő technológia a cég egy 4G hálózatot mutat be a Nokia Corp. számára.

„Mobilitási szolgáltatásokat nyújtunk nekik, ami alapvetően olyan, mint a régi Verizon reklám,Most hallasz engem?’ … ahol a rover messzebbre hajt és távolabb a leszállótól hogy teszteljék a jelerősségüket, és akkor lesz még néhány rakománymegosztásunk velünk együtt az útra – mondta Meyen.

Íme a teljes videóinterjú, a SiliconANGLE és theCUBE tudósításának része a Amazon re:MARS esemény:

(* Közzététel: Ez egy nem szponzorált szerkesztői szegmens. A CUBE azonban az Amazon re:MARS fizetős médiapartnere. Az Amazon Web Services Inc. és a CUBE eseményeinek más szponzorai nem rendelkeznek szerkesztői befolyással a CUBE vagy a SiliconANGLE tartalma felett.)

Fotó: SiliconANGLE

Mutassa támogatását küldetésünk iránt, ha csatlakozik a Cube Club és a Cube Event Community szakértőiből. Csatlakozzon ahhoz a közösséghez, amelyben az Amazon Web Services és az Amazon.com vezérigazgatója, Andy Jassy, ​​a Dell Technologies alapítója és vezérigazgatója, Michael Dell, az Intel vezérigazgatója, Pat Gelsinger és még sok más fényes és szakértő található.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply