Íme, mire számíthatunk a Samsung február 1-i Galaxy Unpacked rendezvényén

1
Íme, mire számíthatunk a Samsung február 1-i Galaxy Unpacked rendezvényén

A Samsung Electronics Co. Ltd. február 1-jén „Galaxy Unpacked” rendezvényt tart, ahol bemutatják zászlóshajója S telefoncsaládját.

A Samsung minden év januárjában vagy februárjában rendezi meg az eseményt, és zászlóshajója mellett gyakran bejelent néhány meglepetést is.

Az új Galaxy S23 sorozat leírása a rendezvény bejelentése manapság „a végső prémium élmény megtestesítőjeként”, mielőtt azt állítják, hogy „emeli a lécet és új mércét állít fel az epikus dolgokkal kapcsolatban”.

A Samsung színes leírásai ellenére a telefonokon várhatóan csak kisebb frissítések lesznek. A legjelentősebb várható változás az S23 termékcsaláddal kapcsolatban az, hogy a Samsung feltehetőleg felhagy a telefonok Exynos-alapú változataival, és a Qualcomm Inc. Snapdragon chipjei helyett. A Samsung korábban kínálta az S sorozatot Qualcomm chipekkel az Egyesült Államokban, de saját Exynos chipjeit használta az Európában és Ázsiában értékesített telefonokban.

A Snapdragon 8 Gen 2 chip várhatóan a teljes kínálatban szerepel majd. A jelentések szerint a Samsung által gyártott Qualcomm chip egy túlhúzott, nagy teljesítményű X-3 magot tartalmaz, amely 3,32 gigahertzes órajelen működik. A chip gyorsabb lesz, mint a szokásos Snapdragon 8 Gen 2 SoC, amelynek órajele 3,2 gigahertz.

A csúcskategóriás Galaxy S23 Ultra vélhetően 200 MP-es kamera cenzorral rendelkezik, és támogatja a 8K videó rögzítését 30 képkocka/másodperc sebességgel, szemben az S22 Ultra 24 képkocka/s sebességével. Az Ultra a Samsung S tollal és a tárolására szolgáló silóval is kapható lesz. Ez a funkció először az S22 Ultra modellnél jelent meg, és visszaköszön a már megszűnt Samsung Note termékcsaládhoz.

Az S23 sorozat állítólag 1750 nites SuperAMOLED kijelzőket kínál majd. Az alap S23 várhatóan 3900 milliamperórás akkumulátorral érkezik az előző modell 3700 mAh-hoz képest, az S23+ pedig 4700 mAh-s akkumulátorral, 4500 mAH helyett. Úgy gondolják, hogy az S23 Plus és Ultra modellek ugyanazzal az 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkeznek, mint tavaly.

A telefonok alaktényezője várhatóan nagyjából megegyezik az S22-es kínálattal, új színválasztékkal. A kiszivárgott képek szerint az egyik figyelemre méltó változás, hogy a telefon hátlapi kameráiban már nincs kamerasziget, a kamerák külön-külön kilógnak a telefon hátlapjából.

Ami a meglepetéseket illeti, vannak olyan feltételezések, hogy a Samsung debütálhat néhány új Galaxy okosórával, de egyéb jelentések azt javasolják, hogy csak az év második felében jelenjenek meg. Az összecsukható okostelefonok szintén külső esélyt jelentenek, de az okosóráihoz hasonlóan a Samsung korábban is visszatartotta az új modelleket egészen az év végéig.

Kép: Samsung

Mutassa támogatását küldetésünk iránt, ha csatlakozik a Cube Club és a Cube Event Community szakértőiből. Csatlakozzon ahhoz a közösséghez, amelyben az Amazon Web Services és az Amazon.com vezérigazgatója, Andy Jassy, ​​a Dell Technologies alapítója és vezérigazgatója, Michael Dell, az Intel vezérigazgatója, Pat Gelsinger és még sok más fényes és szakértő található.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply