Legyen jobb szakács 2023-ban ezekkel a konyhai eszközökkel és kiegészítőkkel » Gadget Flow

2
Legyen jobb szakács 2023-ban ezekkel a konyhai eszközökkel és kiegészítőkkel » Gadget Flow

2023-ban szeretné tökéletesíteni főzési készségeit? Az ilyen kütyükkel gyorsan és egyszerűen készíthet finom ételeket. Nézd meg őket a blogban.

A főzés megtanulása általában sok próbálkozással és hibával jár – addig módosítod a fasírt receptjét, amíg olyan ízű lesz, ahogy szeretnéd. De erre nincs mindig időd. Annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb idő alatt új főzési készségeket sajátíthasson el, ma kiemeljük azokat a konyhai eszközöket, amelyek jobb szakácssá tesznek.

Kapcsolódó: Vevői útmutató a közelgő tévékhez: QD-OLED, Displace TV és egyebek

Szeretné tökéletesíteni a csokis süti receptjét? Ezután válassza a GE Profile Smart Mixert. Automatikusan beállítja sebességét a keverék állagától függően. Így soha többé nem kevered túl.

Ezután végre elsajátíthatja a gyorsfőző főzőedény használatát – aggodalom nélkül –, amikor a CookingPal Pronto birtokában van. Robbanásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, sőt lassú tűzhelyként is működik.

Idén sajátítsa el a főzés művészetét ezekkel a kütyükkel az Ön oldalán.

1. A GE Profile Smart Mixer Auto Sense funkcióval megakadályozza a túl- és alákeverést a kiváló pékáruk érdekében. Hamarosan megjelenik 999 dollárért.

GE Profile Smart Mixer Auto Sense funkcióval, fehér színben

Fejlessze sütési készségeit 2023-ban a GE Profile Smart Mixer Auto Sense funkcióval. Az Auto Sense technológia a motor forgatónyomatékának visszacsatolása segítségével változtatja meg a keverő teljesítményét a keverék viszkozitásától és állagától függően. Van még egy integrált intelligens mérleg is.

2. A Samsung Bespoke 4-Door Flex with Family Hub+ bevásárlólistákat és videókat helyez el a hűtőszekrényére. Ez a kütyü hamarosan előre nem jelentett áron várható.

Samsung testre szabott hűtőszekrény Family Hub Plus
Samsung testre szabott 4 ajtós Flex Family Hub+-szal a konyhában

A Samsung Bespoke 4-Door Flex With Family Hub+ segítségével egyszerűbbé teheti az élelmiszerek megrendelését és a videoreceptek követését. Interaktív érintőképernyőjével digitális bevásárlólistákat készíthet, tartalmakat nézhet, és főzés közben szemmel tarthatja a többi konyhai készüléket.

3. A Brava Glass intelligens asztali sütő olyan funkciókkal rendelkezik, mint a levegős sütés, pörkölés, pirítás és még sok más. Hamarosan megjelenik 1995 dollárért.

Legyen jobb szakács 2023-ban ezekkel a konyhai eszközökkel és kiegészítőkkel
Brava Glass hozzávalókkal

Add hozzá a Brava Glass intelligens asztali sütő konyhájába, és növelje főzési készségeit. Hasznos főzési funkciókkal teli, lehetővé teszi a levegőn való sütést, pirítást, pörkölést és sütést. Még egy belső kamerával is rendelkezik, amely követi az étkezés előrehaladását. Ez az egyik kedvenc konyhai eszközünk, amely jobb szakácssá tesz.

4. A CookingPal Pronto intelligens gyorsfőző biztonságos és könnyen használható, és még erjeszt, párol és lassan főz is. Hamarosan elérhető, ára 279 dollár.

Legyen jobb szakács 2023-ban ezekkel a konyhai eszközökkel és kiegészítőkkel
CookingPal Pronto a munkalapon

Megijesztenek a gyorsfőzők? Akkor nézd meg a CookingPal Pronto intelligens gyorsfőző. A hagyományos gyorsfőzőhöz hasonlóan pillanatok alatt megpuhítja a húst, a zöldségeket és a hüvelyeseket. Ez a frissített modell azonban rendkívül biztonságos a rögzített csuklós fedéllel és az automatikus nyomáskioldó rendszerrel.

5. A OneThird Food Scanners segít megjósolni a romlandó élelmiszerek eltarthatóságát, minimalizálva az élelmiszer-pazarlást. Hamarosan megérkeznek még meghirdetett áron.

OneThird Food Scanners tájékoztató videó

Tudja meg, mikor fog tudni friss termékeket enni a OneThird ételszkennerek. AI technológiát használnak, és tartalmaznak egy avokádó érettség-ellenőrzőt, egy eltarthatóság-ellenőrzőt és egy érettségi ellenőrző szupermarketet. Segítenek minimalizálni az otthoni élelmiszer-pazarlást, és biztosítják, hogy frissességük csúcsán főzzön az összetevőkből.

6. A Männkitchen Pepper Cannon körülbelül 10-szer gyorsabban töri fel a borsot, mint a tipikus fűszermalmok. 199,99 dollárba kerül az Amazonon.

MANNKITCHEN Pepper Cannon
Männkitchen Pepper Cannon az ember kezében

Rekordidő alatt adjon hozzá frissen őrölt fekete borsot receptjeihez a Männkitchen Pepper Cannon segítségével. Nagy teljesítményű paprikadaráló, kevesebb hajtókar szükséges az étel fűszerezéséhez. Sőt, a gyorskioldó felsőrész gyors és egyszerű utántöltést tesz lehetővé. Ez az egyik kedvenc konyhai eszközünk, amely jobb szakácssá tesz.

7. A Click & Grow 25 intelligens beltéri kert friss, saját termesztésű fűszernövényekkel és zöldekkel gazdagítja az étkezést. Vásárolja meg 629,95 dollárért a hivatalos weboldalon.

Legyen jobb szakács 2023-ban ezekkel a konyhai eszközökkel és kiegészítőkkel
Click & Grow 25 otthon

A friss fűszernövények és zöldségek minden ételt ízesebbé tesznek. Ön is termesztheti saját magát, közvetlenül a konyhájában, a Click & Grow 25 okos beltéri kert. Kezeli a növények megvilágítását és öntözését, míg az alkalmazás segít nyomon követni a növekedésüket.

8. A HaoTable kézzel kalapált wok finom bemélyedésekkel rendelkezik, amelyek segítségével szabályozhatja az étel helyét. Vásárolja meg 255 dollárért a hivatalos weboldalon.

HaoTable hideg kézzel kalapált szénacél wok
HaoTable Wok tűzhelyen

Emelje fel a hétvégi sült krumplit a HaoTable kézzel kalapált wok. Az egyetlen darab szénacélból készült, kézzel készített wokban nincs olyan csavar vagy csavar, amely összegyűjthetné az olajat és a rozsdát. Nemzedékeken át kitart, és biztosítja az egyenletes főzést.

9. A Tappecue AirProbe2 vezeték nélküli hússzonda figyeli a hús hőmérsékletét, és készenléti riasztást küld a telefonjára. 129 dollárba kerül az Amazonon.

Tappecue AirProbe2
Tappecue AirProbe2 és sült csirke

A Tappecue AirProbe2 vezeték nélküli hússzondával minden alkalommal puha, lédús húst süthet. A sütő és a hús hőmérsékletét egyaránt méri, így elkerülheti a száraz és megégett ételeket. Sőt, rácsokkal, főzőlappal, légsütővel és még sok mással is működik. Ez az egyik legjobb konyhai eszköz, amely jobb szakácssá tesz.

10. A Cuisinart Frozen Yogurt – Ice Cream & Sorbet Maker segítségével 20 perc alatt készíthet fagyasztott desszerteket. Szerezd meg 69,95 dollárért az Amazonon.

Cuisinart fagyasztott joghurt – fagylalt- és szorbetkészítő

Kényeztesse magát házi fagyasztott joghurttal, fagylalttal és sorbettel a Cuisinart Frozen Yogurt – Ice Cream & Sorbet Maker segítségével. Kényelmes, könnyen használható kialakítású, 20 perc alatt nagy adagokat forgat ki.

Otthona keresett vacsorahely lesz, ha ezekkel a kütyükkel bővíti konyháját. Ön a tulajdonosa közülük? Mesélje el tapasztalatait!

További híreket, ismertetőket és útmutatókat szeretne a Gadget Flow-tól? Kövess minket Apple News, Google Hírek, Feedlyés Flipboard. Ha Flipboardot használ, nézze meg kurált történeteinket. Minden nap 3 új történetet teszünk közzé, úgyhogy mindenképpen Kövess minket.

A Gadget Flow Daily Digest kiemeli és feltárja a legújabb technológiai trendeket, hogy tájékozódjon. Egyenesen a postaládájába szeretné? Feliratkozás ➜

Lauren 2008 óta ír és szerkeszt. Szeret szöveggel dolgozni, és segít az íróknak megtalálni a hangjukat. Amikor éppen nem gépel a számítógépe előtt, főz és utazik férjével és két lányával.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply