Milyen Wi-Fi routert érdemes vásárolni otthonába 2023-ban? » Gadget Flow

1
Milyen Wi-Fi routert érdemes vásárolni otthonába 2023-ban?  » Gadget Flow

Új Wi-Fi routert szeretne vásárolni 2023-ban? Tekintse meg a legjobb otthoni felhasználási lehetőségeket a mai összefoglalóban. Van Wi-Fi 6, 6E és 7 router, amelyet felfedezhetünk.

Belefáradt, hogy a Wi-Fi holt zónáival és foltos kapcsolataival foglalkozz otthon? Akkor itt az ideje egy új routernek. De melyik Wi-Fi routert érdemes megvenni 2023-ban? A Wi-Fi 6-tól a Wi-Fi 7-ig ajánlunk néhány klassz rendszert.

Kapcsolódó: Intelligens technológiai kütyük 200 dollár alatt érdemes megvenni 2023-ban

Alig ült le a por a Wi-Fi 6-on és 6E-n, de máris a láthatáron van egy új szabvány: a Wi-Fi 7. A TP-Link, az ASUS és az MSI az idei CES-en bemutatta a technológiát támogató routereket. Érdemes megnézni őket, ha fel akarunk készülni a jövőre.

Azonban eltarthat egy ideig, amíg kedvenc eszközei valóban támogatják a Wi-Fi 7-et. Addig is a Wi-Fi 6 és Wi-Fi 6E útválasztók, például az Amazon eero Pro 6E és a Wyze Wi-Fi 6 routerek továbbra is a legjobbak. tét.

Kíváncsi, melyik Wi-Fi routert vásárolja meg idén? Tekintse meg néhány kedvencünket alább.

1. Az Amazon eero Pro 6E Wi-Fi router akár 2000 négyzetláb területet is lefed, és több mint 100 eszközt csatlakoztat. 224 dollárba kerül az Amazonon.

Amazon eero Pro a kijelzőn

Van egy nagy otthonod? Szerezzen be egy Wi-Fi útválasztót, amely le tudja fedni a négyzetmétert Amazon eero Pro 6E. 2,3 Gbps-ig támogatja a hálózati sebességet. Ezenkívül a háromsávos támogatás Wi-Fi-t kínál több mint 100 csatlakoztatott eszköz számára.

2. Az Google Nest Wifi Pro router Wi-Fi 6E-vel 2200 négyzetláb területet fed le, és 6 GHz-es rádiósáv-hozzáférést kínál. Vásárolja meg 199,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

A Google Nest Wifi Pro bevezető videója

Élvezze a bőséges lefedettséget és a gyors háromsávos mesh rendszert a Wi-Fi 6E-vel rendelkező Google Nest Wifi Pro routerrel. Akár 2200 négyzetláb területet is lefed, de kettőt kombinálhat a dupla lefedettség érdekében. Ezután mesterséges intelligencia segítségével optimalizálja a forgalmat, és sávokat vált a torlódások kiküszöbölése érdekében.

3. A Wyze Wi-Fi 6E Mesh Router Pro több mint 75 eszköz csatlakoztatására képes, egyszerűen beállítható, és szülői felügyelettel rendelkezik. Ez a router hamarosan megjelenik, és 173,99 dollárba kerül.

Milyen Wi-Fi routert érdemes vásárolni otthonába 2023-ban?
Wyze Wi-Fi 6E Mesh Router Pro a könyvespolcon

Élvezze a prémium szolgáltatásokat és összetevőket Wyze Wi-Fi 6E Mesh Router Pro. Akár 2,5 Gbps sebességet kínál a Wi-Fi 6E technológiával. Eközben több mint 75 eszközt támogat a hálózat lelassítása nélkül. Melyik Wi-Fi routert érdemes megvenni 2023-ban? Ezt ajánljuk.

4. Az Amazon eero PoE 6 maximalizálja a Wi-Fi lefedettséget az egész otthonában. Az ára 299,99 dollár, és hamarosan megjelenik.

Amazon eero PoE 6 bevezető videó

Bár az Amazon eero PoE kétsávos Wi-Fi 6 hozzáférési pontja nem éppen egy útválasztó, kiváló módja annak, hogy maximalizálja a jelenlegit. Ez a praktikus kütyü a falra vagy a mennyezetre rögzíthető, és Wi-Fi 6 segítségével akár 1,6 Gb/s sebességet biztosít. Javítja az internet hatékonyságát és csökkenti a torlódást.

5. A Netgear Orbi 960 sorozatú Wi-Fi 6E útválasztók akár 10,8 Gbps kombinált Wi-Fi-sebességet biztosítanak a gördülékenyebb kapcsolat érdekében. Vásároljon egyet 1499,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

Netgear Orbi 960 sorozat
Netgear Orbi 960 sorozat elölnézet

Fektessen be egy teljes otthoni Wi-Fi rendszerbe, ha megvásárolja valamelyik Netgear Orbi 960 Series Wi-Fi 6E útválasztót. Akár 10,8 Gbps sebességet kínálnak, és akár 9000 négyzetláb területet is lefednek, így könnyedén lefedik az első és a hátsó udvart.

6. A Wyze Wi-Fi 6 Mesh Router akár 1 Gbps sebességgel és akár 1500 négyzetláb lefedettséggel küszöböli ki a holtpontokat. Vásárolja meg 93,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

Milyen Wi-Fi routert érdemes vásárolni otthonába 2023-ban?
Wyze Wi-Fi 6 Mesh Router fehér színben

Milyen Wi-Fi-routert vásároljon 2023-ban, ha kisebb helyen lakik? Az Wyze Wi-Fi 6 Mesh Router nagyszerű választás. Legfeljebb 1500 négyzetláb területet fed le, és több mint 50 eszközt támogat. Mi több, az egyszerű beállítás, a vezetékes backhaul és a szülői felügyelet okos választássá teszik.

7. Az ROG Rapture GT-BE98 játékrouter támogatja a Wi-Fi 7-et, amely akár 25 000 Mbps sebességgel büszkélkedhet. Ez a router hamarosan elérhető, még nem közölt áron.

ROG Rapture GTBE98
ROG Rapture GT-BE98 felülnézet

Komolyan a játékkal kapcsolatban? Az ROG Rapture GT-BE98 A Wi-Fi 7 támogatásával a következő szintre emeli a beállítást. Ennek eredményeként akár 25 000 Mb/s sávszélességet is kínál. Még jobb, hogy három 10 g-os porttal rendelkezik a 10-szer gyorsabb adatátvitel érdekében.

8. Az TP-Link Deco BE95 teljes otthoni mesh Wi-Fi 7 rendszer villámgyors, Wi-Fi 7-en alapuló otthoni hálózatot kínál. Rendelje elő 1199,99 dollárért az Amazonon.

Milyen Wi-Fi routert érdemes vásárolni otthonába 2023-ban?
TP-Link Deco BE95 fehér színben

Mutassa be otthonában a csúcskategóriás Wi-Fi 7 szolgáltatást a TP-Link Deco BE95 teljes otthoni mesh Wi-Fi 7 rendszer. Akár 33 Gbps sebességet biztosít 4 frekvencián. A Wi-Fi 7 erejével nagyobb sebességet, alacsonyabb késleltetést és nagyobb hálózati kapacitást kínál.

9. Az TP-Link Archer BE900 négysávos Wi-Fi 7 router akár 24,4 Gbps sebességet biztosít, és LED képernyővel rendelkezik. Hamarosan megjelenik 699,99 dollárért.

Milyen Wi-Fi routert érdemes vásárolni otthonába 2023-ban?
TP-Link Archer BE900 elölnézet

Javítsa át otthoni Wi-Fi rendszerét, és frissítsen Wi-Fi 7-re, ha megvan TP-Link Archer BE900 négysávos Wi-Fi 7 router. Egyedülálló toronykialakításával lehetővé teszi, hogy eszközei teljes sebességgel működjenek. Lehetővé teszi a 4K/8K streamelést, a magával ragadó AR/VR játékokat és a gyors letöltéseket.

10. Az MSI RadiX BE22000 Turbo Wi-Fi 7 technológiát használ, és antennákkal büszkélkedhet, amelyek követik az eszközt. Hamarosan elérhető, nem közölt áron.

MSI RadiX BE22000
MSI Router (A kép forrása: Theuni Jansen van Rensburg, Bandwith Blog)

Élvezze a lehető leggyorsabb vezeték nélküli sebességet a MSI RadiX BE22000 Turbo. Támogatja a Wi-Fi 7-et, az automatikusan észlelő antennái az eszközt követve megváltoztatják a pozíciót, hogy jobb jelet biztosítsanak. Ezenkívül AI QoS-t is tartalmaz, amely a ping sebességét alacsony késleltetésre csökkentheti a játékosok számára. Ha felteszi a kérdést, hogy 2023-ban melyik Wi-Fi útválasztót érdemes megvennie, tartsa ezt szem előtt.

Tegye otthoni hálózatát gyorsabbá, gördülékenyebbé és megbízhatóbbá, mint valaha ezekkel a Wi-Fi 6, 6E és 7 routerekkel. Te melyiket adod a kívánságlistádhoz? Tudasd velünk!

További híreket, ismertetőket és útmutatókat szeretne a Gadget Flow-tól? Kövess minket Apple News, Google Hírek, Feedlyés Flipboard. Ha Flipboardot használ, nézze meg kurált történeteinket. Minden nap 3 új történetet teszünk közzé, úgyhogy mindenképpen Kövess minket.

A Gadget Flow Daily Digest kiemeli és feltárja a legújabb technológiai trendeket, hogy tájékozódjon. Egyenesen a postaládájába szeretné? Feliratkozás ➜

Lauren 2008 óta ír és szerkeszt. Szeret szöveggel dolgozni, és segít az íróknak megtalálni a hangjukat. Amikor éppen nem gépel a számítógépe előtt, főz és utazik férjével és két lányával.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply