Ünnepi ajándékkalauz – a legjobb játékeszközök a strébereknek az életedben » Gadget Flow

0
Ünnepi ajándékkalauz – a legjobb játékeszközök a strébereknek az életedben » Gadget Flow

Tedd boldoggá a játékosokat az ünnepi szezonban ezekkel a geek ajándékokkal. Vannak cica-ihlette fejhallgatóink, LED-es fénysávjaink és még sok más. Fedezze fel őket a blogban.

Szeretnéd lenyűgözni a játékost az életedben? Az ünnepi ajándék útmutatónk a legjobb játékgép-ajándékokról strébereknek segíthet. Ezek az ajándékok ötvözik a különleges dizájnt azokkal a képességekkel, amelyekre a játékosodnak szüksége van ahhoz, hogy érvényesüljön a csatatéren, versenypályán vagy bárhol.

Kapcsolódó: Ünnepi ajándékkalauz – a legjobb intelligens otthoni kütyük

A Razer Kraken Kitty V2 Pro headsettel való streamelés közben játékosod különböző karaktereket ölthet fel. A cserélhető nyuszi, cica és medve stílusok segítségével kifejezhetik személyiségüket.

Aztán ott van a Meta Quest 2. Ez a headset VR és AR élményt is kínál megfizethető áron. Ráadásul minden Quest játékkal működik, és rendkívül kényelmes viselet.

Emelje új magasságokba stréber arzenálját ezekkel a játékajándékokkal.

1. A Meta Quest 2 VR & AR fejhallgató megfizethető áron biztosítja a játékosok VR- és AR-élményeit. A stréber imádni fogja a könnyű kialakítást.

Meta Quest 2 egy YouTube videóban

Adja meg játékosának a legújabb VR headsetet, a Meta Quest 2 VR és AR headset. Szuper megfizethető 349,99 dollárért, élesebb grafikát és dinamikusabb élményt kínál.

Szerezd meg 349,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

2. A Razer Hammerhead HyperSpeed ​​Xbox vezeték nélküli játékhoz készült fülhallgatója zavaró élményt nyújt ajándékozottjának.

Razer Hammerhead HyperSpeed ​​Xboxhoz, tokkal

Az Razer Hammerhead HyperSpeed ​​Xbox vezeték nélküli játék fülhallgatókhoz megkönnyíti a játékot útközben. Vezeték nélküli kapcsolatuknak köszönhetően játékosa szabadon mozoghat játék közben. Ráadásul a kettős zajszűrő mikrofon tiszta hívásokat és játékon belüli kommunikációt biztosít.

Szerezd meg őket 149,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

3. A Nanoleaf Lines Squared színváltó LED-sávok tükrözik a játékosok képernyőjét, és hűvös fényshow-t adnak a beállításokhoz.

Nanolevél vonalak négyzetbe helyezve egy videóban

Adjon magával ragadó megvilágítást a játékosának a Nanoleaf Lines Négyzetes színváltó LED-sávok. Egyedülálló RGB megvilágítást és moduláris felépítést hoznak a falakra. Több mint 16 millió színnel és dinamikus animációkkal ultramodern megjelenést kölcsönöznek bármely harci állomásnak. Ez az egyik legjobb játékszeres ajándék geekek számára.

Szerezze be őket 99,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

4. Az Deckmate teljes rendszer lehetővé teszi számukra, hogy tetszés szerint használják a Steam Deckjüket. Tartalmaz egy fogantyút, támasztékot, fali tartót és egyebeket.

Deckmate teljes rendszer gőzfedélzeti tartozékcsomag
Deckmate teljes rendszer és egy Steam Deck

A Deckmate Entire System segítségével játékosod rugalmasságot élvezhet. Több játéklehetőséget kínál a Steam Deckhez. Ez az üzem közben cserélhető rendszer megkönnyíti a tartozékok és rögzítők váltását.

Szerezd meg 49 dollárért a hivatalos weboldalon.

5. A Razer Kraken Kitty V2 Pro vezetékes RGB headset szórakoztató stílusával és cserélhető füleivel hozzáadja a Meow Factort a geek beállításához.

Ünnepi ajándékkalauz – a legjobb játékeszközök a strébereknek
Razer Kraken Kitty V2 Pro rózsaszín színben

Tedd vidámabbá játékosod beállításait a Razer Kraken Kitty V2 Pro vezetékes RGB headset. Ez a játékmodul cserélhető fülekkel büszkélkedhet nyuszi, cica és medve stílusban. Eközben a Razer Chroma RGB reagál a streaming eseményekre.

Szerezd meg 199,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

6. A Turtle Beach Recon Cloud Hybrid Controller támogatja mobiljáték-szokásaikat Android 8+ eszközökön, Windows PC-ken és egyebeken.

Ünnepi ajándékkalauz – a legjobb játékeszközök a strébereknek
Turtle Beach Cloud hibrid vezérlő használatban

Segíts kedvesednek, hogy magával vigye hobbijátékos mobilját Turtle Beach Recon Cloud hibrid vezérlő, a másik legjobb játékkütyük a strébereknek. Ez a modul Xbox és felhőalapú játékokhoz készült, és továbbfejlesztett hangszolgáltatásokat kínál.

Szerezd meg 84,95 dollárért a hivatalos weboldalon.

7. Az ROCCAT Vulcan II Mini optikai játékbillentyűzet mini méretben érkezik, de maximális örömet nyújt. A 65%-os alaktényező teret biztosít a seprő mozdulatokhoz.

Ünnepi ajándékkalauz – a legjobb játékeszközök a strébereknek
ROCCAT Vulcan II Mini felülnézet

Ne hagyja, hogy játékosa megbotránkozzon egy túl nagy billentyűzet miatt. Szerezd meg nekik a ROCCAT Vulcan II Minit. 65%-os alapterülete kevesebb helyet foglal el az asztalon. Eközben a 30 többfunkciós intelligens kulcs kettős LED-del rendelkezik, amely jelzi, ha a másodlagos funkciók aktiválva vannak.

Szerezd meg 149,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

8. A Backbone One for iPhone PlayStation Edition vezeték nélküli kontroller olyan egyszerűvé teszi az iPhone játékokat. A PS DualSense vezérlő ihlette.

Backbone One iPhone-hoz
Backbone One iPhone-hoz elöl és hátul

Fokozza iPhone játékélményét a Backbone One iPhone PlayStation Editionhez vezeték nélküli vezérlő. Hozzáadja a tapintható vezérlőket, és párosítja a PS Remote Play alkalmazást. Így ajándékozottja bárhol játszhatja PlayStation játékait.

Szerezd meg 74,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

9. A töltődokkolóval ellátott 8Bitdo Ultimate Bluetooth-vezérlő retro stílust kölcsönöz a beállításoknak, és működik a Switch és a Windows rendszerekkel.

8Bitdo Ultimate
8Bitdo Ultimate Bluetooth vezérlő töltődokkolóval

Lepje meg játékosát egy kiváló minőségű, retro stílusú kontrollerrel, amikor megvásárolja a 8Bitdo Ultimate Bluetooth vezérlő töltődokkolóval. 3 profilt és egy Custom Profile kapcsológombot kínál, amellyel menet közben válthatnak, ezért ez az egyik legjobb játékszeres ajándék a strébereknek.

Szerezd meg 69,99 dollárért az Amazonon.

10. A SteelSeries Aerox 5 egér 9 programozható gombot szállít a címzett ujjbegyéhez a játékban nyerő lépések és stratégia érdekében.

Ünnepi ajándékkalauz – a legjobb játékeszközök a strébereknek
SteelSeries Aerox 5 egy asztalon

Az SteelSeries Aerox 5 egér A 9 gombos programozható móddal és az 5 gyorsműködő oldalsó gombbal a következő szintre emeli játékosainak képességeit. Minden olyan makrót biztosít, amelyre szükségük van a nyerő kombinációkhoz.

Szerezd meg 59,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

Frissítsd a játékszeretőd beállításait egész évre, ha megveszed nekik a legjobb játékgép-ajándékokat idén karácsonykor. Melyikre fogsz menni? Tudassa velünk a megjegyzésekben.

További híreket, ismertetőket és útmutatókat szeretne a Gadget Flow-tól? Kövess minket Apple News, Google Hírek, Feedlyés Flipboard. Ha Flipboardot használ, nézze meg kurált történeteinket. Minden nap három új történetet adunk közre, ezért mindenképp Kövess minket hogy naprakész legyél!

A Gadget Flow Daily Digest kiemeli és feltárja a legújabb technológiai trendeket, hogy tájékozódjon. Egyenesen a postaládájába szeretné? Feliratkozás ➜

Lauren 2008 óta ír és szerkeszt. Szeret szöveggel dolgozni, és segít az íróknak megtalálni a hangjukat. Amikor éppen nem gépel a számítógépe előtt, főz és utazik férjével és két lányával.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply