Ünnepi ajándékkalauz – a legjobb megvásárolható utazási kütyük » Gadget Flow

1
Ünnepi ajándékkalauz – a legjobb megvásárolható utazási kütyük » Gadget Flow

Van néhány földi ügető az ünnepi bevásárlólistáján? Akkor nézd meg ezeket az utazási szerkentyűket. Kényelmesen és szervezetten tartják az ajándékozottakat útközben.

Tehát a nővéred beutazza a világot munka miatt, a barátod pedig minden hónapban új országba látogat a vlogja miatt. Mit tehetsz velük, hogy kevésbé stresszesek legyenek az utazásaik? Természetesen ezek a legjobb utazási szerkentyű ajándékok! Az okosbőröndtől a fedélzeti telefontartóig ezek az ajándékok segítenek nekik hátradőlni és élvezni az utazást.

Kapcsolódó: A leginnovatívabb modulok, amelyeket az ünnepi szezonban vásárolhat

A belföldi járatok nem mindig rendelkeznek szórakoztató képernyőkkel. Így segítse megajándékát, hogy a Sip n’ Clip segítségével kitámasztja telefonját a repülés közbeni filmekhez. Az üléshez rögzíthető, és a telefonok és a csészék is elférnek benne.

Ezután a First Aid Mini VSSL felkészíti őket a vészhelyzetekre. 35 elsősegély-készletet tartalmaz, beleértve az eldobható hőmérőket, fertőtlenítő törlőkendőket és még sok mást. Ráadásul a karcsú forma bármilyen táskában elfér.

Ha megvásárolja ezeket a szerkentyűket, adjon sugárhajtású gépének olyan dolgokat, amelyeket használni fognak és imádni fognak ebben az ünnepi szezonban.

1. A Nebula Anker Capsule 3 lézeres hordozható projektor tenyérnyi nagyságú, így világjárója bárhol élvezheti a mozi méretű filmet.

Nebula Anker Capsule 3 lézer egy életmódfotón

A … val A Nebula Anker Capsule 3 lézeres hordozható kivetítővel bárhol élvezhetik az életnagyságú filmeket. Kicsi, de hatalmas, 300 ISO Lument 1080 HD felbontásban jelenít meg. Az 52 Wh-s akkumulátorral akár 2,5 órán keresztül működik.

Szerezd meg 799,99 dollárért az Amazonon.

2. A Therabody SmartGoggles intelligens hordható eszköz segíti őket, hogy némileg lecsukják a szemüket a repülőgépen, és tartalmaz egy biometrikus érzékelőt az állapotkövetéshez.

Ünnepi ajándékkalauz – a legjobb vásárolható utazási eszközök
Therabody SmartGoggles használatban

Szeretetted gyakran utazik munka miatt? Aztán a Therabody SmartGoggles intelligens viselhető kiváló ajándék. 3 testreszabható módot kínál, köztük alvó, SmartRelax és fókusz üzemmódot. Még az egészséget is nyomon követi, és masszázsmódokat kínál.

Szerezd meg 199 dollárért a hivatalos weboldalon.

3. A First Aid Mini VSSL kompakt és könnyen szállítható. Az ajándékozott táskájában tárolhatja a sürgősségi eszközöket, például a kötszereket és a hőmérőket.

First Aid Mini VSSL
Piros elsősegély-mini VSSL

Gondoskodjon arról, hogy a címzett ne utazzon elsősegélynyújtás nélkül First Aid Mini VSSL. Ez a kompakt, stílusos készlet egy varrókészletet, zseblámpát, kötszereket, fertőtlenítő törlőkendőket és még sok mást tartalmaz. Ez az egyik legjobb utazási kütyü ajándék ebben az évben.

Szerezd meg 59,50 dollárért a hivatalos weboldalon.

4. A Twelve South AirFly Bluetooth adó segítségével filmeket és egyéb repülés közbeni szórakozást hallgathatnak vezeték nélküli fejhallgatójukkal.

Ünnepi ajándékkalauz – a legjobb vásárolható utazási eszközök
Tizenkét South AirFly Bluetooth adó

Segítsen vezeték nélküli fejhallgatójuknak a fedélzeti szórakoztató rendszerekkel való együttműködésben, ha megadja a Tizenkét South AirFly Bluetooth adó. Bármilyen fejhallgató-csatlakozóval működik, és akár 2 pár fejhallgatót is csatlakoztathat.

Szerezd meg 34,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

5. A Native Union összecsukható laptopállvány átgondolt ajándék mindenkinek, aki munkája miatt utazik. A hordozhatóság érdekében összehajtható, és megdönti a laptopot.

Native Union Fold
Native Union összecsukható laptopállvány használatban

Lapos laptopról nem könnyű dolgozni, főleg utazás közben. Mutasd meg barátodnak vagy szerettednek, hogy megértetted a Native Union összecsukható laptopállvánnyal. Ez a munkatartozék karcsú keresztszerkezettel rendelkezik, amely összecsukható a könnyű hordozhatóság érdekében.

Szerezd meg 39,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

6. A Meta x Ray-Ban Stories okosszemüveg segíti a városnézőt utazás közben. Zenét játszanak, telefonálnak és még sok mást.

Meta x Ray-Ban történetek egy videóban

Segíts szeretteidnek, hogy több munkát végezzen útközben, szerezd be neki a Meta x Ray-Ban Stories okosszemüveget. Kettős 5 MP kamerával rendelkeznek, így telefon nélkül is rögzíthetők. Olyan zenét és hívásokat játszanak, amelyeket csak a viselője hall. Emiatt ez az egyik legjobb utazási kütyü ajándék.

Szerezze meg őket 209,30 dollárért a hivatalos weboldalon.

7. A Sony ZV-1F vlog kamerája utazásbarát formájú. Ideális választás barátodnak vagy szeretteidnek, akik vlogjukra utaznak.

Ünnepi ajándékkalauz – a legjobb vásárolható utazási eszközök
Sony ZV-1F az ember kezében

Támogassa vlogger karrierjüket, vagy segítsen nekik nagyszerű nyaralási videókat és állóképeket készíteni a Sony ZV-1F vlog kamera. Könnyen használható funkciókat és prémium ultraszéles 20 mm-es F2.0 objektívet kínál.

Szerezd meg 499,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

8. A Polaroid P1 zenelejátszó szórakoztató, hordozható kialakítású karabineres klipszével. Elviszi a zenét a címzett végső rendeltetési helyére.

Ünnepi ajándékkalauz – a legjobb vásárolható utazási eszközök
Polaroid P1 piros és fekete színben

A megajándékozott hallgathat zenét akár egy szállodában, akár egy kiránduláson Polaroid P1 zenelejátszó. Akkora, mint egy alma, könnyen utazik. Sőt, a karabiner klip hátizsákokhoz, övhurkákhoz és egyebekhez rögzíti.

Szerezd meg 59,99 dollárért a hivatalos weboldalon.

9. Az Oluminate OlumiRing LED-es okostelefon-világítás laptopjukra, telefonjukra és egyebekre rögzíthető, megfelelő világítást adva az útközbeni feladataikhoz.

Oluminate OlumiRing LED YouTube videó

Az Oluminate OlumiRing LED-es okostelefon-lámpával pompás megvilágítást ad a vándorló ajándékozottnak az utazási szelfikhez és a Tic Tok videóihoz. A kialakítás hordozható, és a 40 LED hideg és meleg fehér fényt világít. Ez az egyik legjobb utazási szerkentyű ajándék.

Szerezd meg 29 dollárért a hivatalos weboldalon.

10. A BenjiLock ujjlenyomatú sportzár rendkívül biztonságosan tartja bőröndeiket, kézipoggyászaikat és csomagjaikat. Csak felismert ujjlenyomattal oldja fel.

BenjiLock ujjlenyomat sportzár
BenjiLock ujjlenyomat fehér színben

Növelje sugárhajtóműve biztonságát szállítás közben a BenjiLock Fingerprint Sport Lock segítségével. Kompakt mérettel és matt felülettel rendelkezik. Akár 10 ujjlenyomatot is képes felismerni, nincs szükség kulcsokra vagy kombinációkra.

Szerezd meg 28,67 dollárért az Amazonon.

Egy dolog biztos; Rengeteg kiváló utazási eszköz áll rendelkezésre, amelyekkel kedveskedhet barátainak és családjának ebben az ünnepi szezonban. Melyiket fogod megvenni? Tudasd velünk!

További híreket, ismertetőket és útmutatókat szeretne a Gadget Flow-tól? Kövess minket Apple News, Google Hírek, Feedlyés Flipboard. Ha Flipboardot használ, nézze meg kurált történeteinket. Minden nap három új történetet adunk közre, ezért mindenképp Kövess minket hogy naprakész legyél!

A Gadget Flow Daily Digest kiemeli és feltárja a legújabb technológiai trendeket, hogy tájékozódjon. Egyenesen a postaládájába szeretné? Feliratkozás ➜

Lauren 2008 óta ír és szerkeszt. Szeret szöveggel dolgozni, és segít az íróknak megtalálni a hangjukat. Amikor éppen nem gépel a számítógépe előtt, főz és utazik férjével és két lányával.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply